Kultur

15. januar, 2019

Meghan avslørte hvor mange måneder hun er på vei

Meghan Markle viste frem sin voksende mage og avslørte for fansen når hun skal føde.

Den britiske hertuginnen Meghan Markle har ikke vært så mye i rampelyset den siste tiden, men i går viste hun frem babymagen og avslørte til og med hvor langt hun er på vei.

Viste frem magen i modig fargekombinasjon

I går fikk vi nok en gang et glimt av den folkekjære hertuginnen da hun og  prins Harry besøkte Birkenhead. Meghan, som alltid er velkledd og sofistikert og som oftest viser seg frem i nøytrale farger som beige, blått og sort, hadde i går på seg en av sine modigste fargekombinasjoner til dags dato: rødt og lilla.

Meghan Markle matchet sitt fargesterke antrekk med et par røde stiletthæler og en brun Gabriela Hearst Bowling-veske. Vesken er ikke til salgs i butikk, men du kan bestille den på designerens hjemmeside.

Avslørte fødsel

Harry og Meghan startet dagen ved Hamilton Square, hvor de småsnakket med fansen som hadde møtt opp. Her delte også hertuginnen helt ny informasjon om graviditeten sin. En kvinne blant publikum spurte hertuginnen om termindato og da fortalte Meghan for første gang at hun skal, etter planen, føde det nye medlemmet av kongefamilien i slutten av april/begynnelsen av mai.

Meghan er derfor seks måneder på vei, noe som stemmer overens med at hertuginnen var 3 måneder på vei da paret offentliggjorde de lykkelige omstendighetene under deres Australia-tur i oktober.

Paret var borte i 16 dager og allerede på turens første dag offentliggjorde de at Meghan var gravid.

Kilde: ELLE.dk

Les også:

Kim Kardashian og Kanye West venter visstnok barn igjen

Relatert