Kultur

26. november, 2018

Derfor flytter Meghan Markle og prins Harry

Meghan og Harry blir ikke naboene til William og Kate i Kensington Palace...

Meghan og Harry flytter: Korrespondenten til The Sun, Emily Andrews rapporterer at hertugen og hertuginnen av Sussex ikke skal bo i Kensington Palace, men flytter til Frogmore Cottage i Windsor. Frogmore House ligger 45 minutter utenfor London. Det var også her de hadde bryllupsfesten i mai. 

De har fått boligen av dronningen, skriver Andrews på Twitter. Huset er under totalrenovering og går fra å være bolig for de ansatte til å bli prins Harry og Meghan Markles familiehjem.

 

Meghan og Harry flytter

 

De skulle egentlig bo i leilighet 1 i Kensington Palace, som ligger rett ved siden av Kate og Williams leilighet 1A. En kilde har uttalt til The Sun at Meghan og Harry skulle flytte ut fra Nottingham Cottage, som ligger på eiendommen til Kensington Palace og inn i leiligheten i selve slottet. Men «på grunn av litt uenigheter mellom brødrene, velger Harry og Meghan å flytte for seg selv».

Dronningen har derfor gitt det nygifte paret Frogmore Cottage og når huset er ferdig vil de ha 5 soverom og god plass til trenings- og yogastudio.

Nyheten om flyttingen følger nyheten om at Harry og William ikke skal dele Kensington Palace som arbeidssted, men ha forskjellige.

Kensington Palace har bekreftet flytteplanene og skriver at paret kommer til å flytte til Frogmore Cottage i begynnelsen av 2019, i god tid før babyen kommer.

Meghan og Harry flytter

Saken er fra elle.com

Meghan Markle stråler i superbillig kjole!

Relatert