horoskop

Sommerhoroskop for Væren 2024

Slik blir sommeren 2024 for Væren! 

Publisert

Kjærlighetshoroskop for Væren sommeren 2024:

Tilstedeværelsen av Venus i kjærlighetssektoren av kartet ditt gjennom det meste av juli burde skape mange muligheter for ny romantikk, men det er også tydelig at du ikke er interessert. Eller i hvert fall ikke ennå. Ditt emosjonelle fokus ved starten av sommeren ligger i fortiden snarere enn framtiden, da du opplever at du blir dratt tilbake til et forhold du trodde var over. 

Det kan være at dere har en reell uferdig sak som dere ønsker å gjøre opp dere imellom, eller kanskje dere tror at dere nå kan skrive om forståelsen mellom dere slik at dere begge kan gå videre i livene deres. Det du sannsynligvis ikke hadde forventa, er at relasjonen mellom dere skulle være like varm, intim og morsom som den pleide å være; nesten med én gang oppdager du at forholdet har blitt gjenopptatt, ganske utilsiktet. Du lurer på om dette kan være det forholdet som passer deg best. Eller er det bare kjent og kjært? 

Svaret vil sannsynligvis komme når planetene som førte dere sammen begynner å bevege seg videre i slutten av juli; det kan godt tenkes at du føler det er på tide for deg å gå videre også. Uansett hva du bestemmer deg for, vil denne lille episoden ha brakt dere nærmere hverandre, og rundet av noen av de skarpe kantene som var igjen fra sist gang, noe som er bra.August bringer en ny person inn i livet ditt, i det som mest sannsynlig er et vennskap i stedet for noe dypere; men det har en friskhet over seg som det andre forholdet mangler, og det er akkurat det du trenger. Det inspirerer og gir deg ny energi; mest av alt får det deg til å le. Bare det å være sammen gjør livet morsomt, og du liker det så godt at du ikke engang tenker på noe annet. Affæren – hvis den kan kalles det – ser ut til å eksistere her og nå, hele tiden, uten tanke på framtiden. For deg er det perfekt, og etter hvert som ukene går lurer du på om du faktisk trenger noe mer, eller hvorfor slike ting som langsiktig engasjement og planer for framtiden er nødvendig. Antakelig tenker du at å leve i øyeblikket og føle som du gjør, er alt man kan ønske seg. Det er en veldig typisk Væren-måte å tenke på, og naturligvis har dette berørt essensen av deg.Det oppstår helt uunngåelige spenninger. Ditt nye vennskap, hvis det i det hele tatt har en retning, ser framover. Men det andre forholdet ditt er knytta til fortiden. På en eller annen måte i begynnelsen av september opplever du å bli trukket tilbake igjen, for det du sier til deg selv at må være siste gang. Kanskje du denne gangen virkelig er i ferd med å fullføre det dere hadde sammen; eller kanskje du bare må ta en siste titt på hva du legger bak deg. Den endelige avgjørelsen er mye vanskeligere enn du forventer at den skal være; de følelsesmessige båndene er åpenbart fortsatt sterke. Men så, mot slutten av september, blir det en måneformørkelse. Ikke en stor en, men nok til at du ser situasjonen i et litt annet lys. Det er nok nå. Du er klar til å gå. 

Hvorvidt ditt nye vennskap utvikler seg til noe på lang sikt, er imidlertid et annet spørsmål. Det kan være at formålet ganske enkelt var å bringe deg tilbake til nåtiden, og friske opp dine følelsesmessige evner. I så fall har det gjort jobben sin veldig bra.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS