horoskop

Sommerhoroskop for Tyren 2024

Slik blir sommeren 2024 for Tyren!

Publisert

Kjærlighetshoroskop for Tyren sommeren 2024:

Det er et lite tilbakeskritt i diagrammet ditt for de neste månedene. Det er ikke en permanent ting, og du vil være i gang igjen til høsten, men det betyr at situasjoner du trodde du med glede kunne forlate for å utvikle deg selv, etter å ha gjort det nødvendige arbeidet tidligere på året, nå kan dabbe litt av, og du oppnår ikke alt du hadde håpet. Med andre ord må du være mer oppmerksom på hva som skjer, og du må presse litt hardere.

For noen uker siden passerte både Mars, Jupiter og Uranus gjennom Tyren, og de alle fikk ting til å skje for deg. Men nå roer Uranus ned tempoet, Jupiter har gått videre og Mars vil gjøre det samme i midten av juli, så du vil definitivt føle forskjellen. Og der du vil merke det mest er i relasjonene dine. Selv om din egen herskerplanet Venus fortsatt beveger seg framover og byr på aktivt begjær, beveger partnerens planet seg i motsatt retning, noe som fører til misforståelser og tapte muligheter. Planetene kan bestemme at du ikke lenger er interessert, eller at det å forfølge forholdet vil være for utmattende for dem. Når dere endelig får til å møtes, tidlig i august, vil det sannsynligvis være mange unnskyldninger fra begge sider, og begge vil hevde at «det er ikke deg, det er meg». Faktisk er det ingen av delene. Dere vil ha hverandre, dere trenger hverandre, men på dette tidspunktet av året er du så sliten at du ikke føler deg i stand til å gi det du forestiller deg at den andre personen ønsker; så du bestemmer deg for at forholdet, uansett hvilket stadium det er på, må legges til side for nå.

 Det beste med denne avgjørelsen er at det ikke er en endelig separasjon – dere er begge for slitne til det. Det er lettere å legge det på is litt, så det er det dere gjør.

I september vil livet virke lettere. Uranus vil være i retrograd i Tyren nå, noe som gir deg en sjanse til ta et steg tilbake, noe som i det minste vil lette presset du har vært under. Samtidig vil Pluto ha trukket seg tilbake fra toppen av diagrammet ditt, noe som har lettet på karrierepresset. Dette er et godt tidspunkt for å ta en pause, se på hvor du er, og konsolidere posisjonen din. Men det vil være enormt fristende å bare ta livet tilbake til slik det var for en tid siden, da alt virket enkelt og du var komfortabel med det. Hvis du velger å gjøre dette, vil ingen klandre deg; men livet går framover. Så hvis du tillater deg å sette deg fast i et spor, må du komme deg ut av det igjen på et tidspunkt i framtiden.

Likevel er ikke alt tapt. Med de ytre planetene som gir deg plass til å puste, har du igjen tid til å se på ditt følelsesmessige velvære, og forholdet du tidligere var for sliten til å håndtere. Enda bedre er det at partneren din føler det på samme måte. Det er på tide med enda flere unnskyldninger, men også med fornyet interesse for hverandre. Du har innrømmet at det å drive fra hverandre tidligere var en feil, og nå tar du igjen det tapte. Resten av sommeren er du – og de to planetene dine – på vei i samme retning, og kommer hverandre nærmere hele tiden. Det er som en helt ny romanse.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS