horoskop

Sommerhoroskop for Steinbukken 2024

Slik blir sommeren 2024 for Steinbukken!

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Steinbukken sommeren 2024:

Hvis noe du vil ha er nær deg, kan du rekke ut hånden og ta på det. Når du har det, kan du holde fast på det. Men hvis det du vil ha er et stykke unna, må du strekke deg etter det, og det kan bety å gi slipp på det du allerede har. Du må også stole på at det du vil ha vil være der for deg, og at ingen kommer til å rive det bort i siste øyeblikk. Å gi slipp og etablere tillit er svært vanskelig for en Steinbukk. 

Du foretrekker en solid struktur, et rammeverk du kan holde på og bygge videre på. Men denne sommeren er planetene plassert på den andre siden av himmelen fra tegnet ditt. Det er ikke alltid slik, men i år er det det. Kort sagt betyr dette at for at du skal nå de tingene du ønsker, må du bevege deg bort fra der du er, og stole på at alt vil bli bra.

Dette gjelder alle deler av livet ditt, men spesielt ditt personlige liv. Det er for eksempel noen ertende kontakter mellom elskernes planeter Venus og Mars og din egen planet Saturn akkurat i starten av juli – og disse er selvfølgelig et stykke unna deg. Derfor må du være forberedt på å ta en risiko. Du må stole på at den andre personen er like interessert i deg som du er i vedkommende. Faktisk er det ingen grunn for deg å bekymre deg, og du vil bli mottatt med åpne armer; men innledningsvis vet du det ikke. Slipp opp, sier planetene, og la dem veilede deg. Dette liker du ikke i det hele tatt. Det hele er altfor løst og ustrukturert. Likevel er det en del av en større prosess, der du vil lære å akseptere endringer lettere, og utforske nye erfaringer som du tidligere ville ha avvist som bortkasta tid. Hvordan har du kunnet det, med mindre du prøvde dem? Å tilegne seg denne typen fleksibilitet, og lære å stole på skjebnens flyt, er ikke noe du kan gjøre over natta. Det tar omtrent tre år. Denne sommeren er du halvveis, og det vil være en merkbar oppmykning av holdningene dine. 

Tidligere, når du var i et forhold, så du på det som et pluss, uten at du måtte ofre noe du hadde fra før. Det var absolutt en vinn-vinn-situasjon fra ditt ståsted. Men nå, mens planetene oppfordrer deg til å gi slipp, gi deg over og stole på, innser du at det å tillate deg selv å bli absorbert i forholdet, kanskje til og med miste deg selv i det for en stund, gir deg mye mer enn det krever tilbake.

På slutten av sommeren snur to av de ytre planetene retrograd i noen måneder og løsner på grepet. Dette er ikke, som du kanskje tror, en tid med smuldrende støtte og destabilisering. I stedet gir det deg rom til å utforske den nye fleksibiliteten din, og lar deg omorganisere dine personlige prioriteringer. Det gir deg også en sjanse – om enn bare for noen få uker – til å besøke noe som ligger deg nært på nytt, noe som du måtte legge til side tidligere på året. Benytt muligheten mens du har den.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS