Kim Kardashians personlige makeup-artist og stjernefavoritten, Mario Dedivanovic skapte furore da han lanserte øyenskyggepaletten Mario Dedivanovic x Anastasia Beverly Hills eyeshadow palette i 2016, som kun var tilgjengelig i noen land og i et svært begrenset opplag. Nå kan det se ut som det endelig kommer en ny palett signert Dedivanovic, og denne gangen sammen med Kim Kardashian West.

Du kommer vel på ELLEtech? Meld deg på her!

KKW BEAUTY X MAKEUP BY MARIO

Det var Kim Kardashian som annonserte den spennende nyheten på kkwbeautys Instagram-konto.  Hun og Mario har jobbet sammen i 10 år nå, og feirer med dette samarbeidet. Og med nesten 100.000 likes på posten, kan man vel konkludere med at dette kommer til å bli populært, som alt annen Kardashian/Jenner-familien gjør.

Les også: Kim Kardashian slår tilbake!

Om det er en hel sminkekolleksjon, eller bare den ene paletten er enda uvisst. Verken Kim Kardashian eller Dedivanovic har publisert noe mer enn det kryptiske bildet på Instagram, men det er heller ikke første gang hun har teaset en stor produktlansering på denne måten.

Tidligere denne uken ga hun også en liten sneak peek på hennes nye concealere, som etterfølger lillesøster Kylie Jenners kontroversielle concealer-lansering. Kylie Jenner lanserer nemlig 30 concealere, og det får fansen til Rihanna og Fenty Beauty til å se rødt. Rihanna skapte en liten revolusjon da hennes sminkemerke Fenty Beauty lanserte foundation i 40 farger.

 

Så nå er det bare å følge med på den store lanseringen til Kim og Mario.

Saken ble først omtalt på elleuk.com. 

 

Nyheter fra ELLE.no: 

Gigi Hadid + Kate Moss = SANT 

Bli med Farmen-Maiken til Bali

Relatert

oransje skjønnhet

Skjønnhet: Nå har vi dilla på oransje

Denne fargen får deg til å gløde.

Eksfoliering og fukt er et must akkurat nå!

Dette er sommerens beste hudpleietips...
dermanor summer nights

Skjønnhetstips for lange sommernetter

Beauty hacks for sene sommerkvelder.