Oslo får storfint besøk i neste uke, når prins William og hans vakre kone Kate kommer på besøk til hovedstaden. Hertugparet har et stappfullt program, så det blir nok lite tid til shopping på Hertuginnen, men de tar seg tid til å både besøke gründerbedriften MESH i Tordenskioldsgate og å hilse på skuespillerne bak suksess-serien Skam.

Samme dag som Hertugparet er i Oslo, holder vi ELLEtech-konferanse på Grand Hotel. Sjekk programmet og meld deg på her.

Her er programmet til Kate og William i Oslo

Hertugen og Hertuginnen av Cambridge avlegger offisielt besøk til Norge 1. og 2. februar 2018.

Hertugparet blir møtt av Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit ved ankomsten til den militære delen av Oslo Lufthavn Gardermoen torsdag formiddag. Deretter ønskes de britiske gjestene velkommen til slottet av kongen og dronningen. Etter en privat lunsj på slottet, vil Hertugen og Hertuginnen bli vist rundt i Prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark.Torsdag ettermiddag besøker Hertugparet, ledsaget av Kronprinsen og Kronprinsessen, norske og britiske oppstartsbedrifter og gründere i kontorfellesskapet MESH i Tordenskioldsgate i Oslo.

Kong Harald og Dronning Sonja er vertskap for en middag for de britiske gjester på Slottet torsdag kveld.

Prins William og Kate kommer til Norge
Foto: Kensington Palace
Fredag formiddag tar Hertugen og Hertuginnen farvel med Kongen og Dronningen. Fra Slottet drar Hertugparet, ledsaget av Kronprinsparet, til Hartvig Nissens skole for å møte skaperne og skuespillerne bak suksess-serien «Skam». Det er introduksjon til diskusjoner med elever, lærere og skuespillere om de utfordringer som kan møte ungdom i oppvekst i dagens samfunn –  identitetsproblemer, mobbing, seksuelle overgrep og spiseforstyrrelser.

Deretter er Hertugparet invitert til privat lunsj med Kronprinsparet på Skaugum.

Etter lunsj avsluttes besøket i Holmenkollen, med Kronprinsparet som vertskap. Først med et besøk i skimuseet, tårnet og hoppbakken. Deretter til Øvresetertjern ved Tryvann hvor de britiske gjestene får møte barn og se hvordan lek og friluftsliv er en naturlig del av oppveksten i Norge.

Kilde: Kongehuset

Les også: Kate Middelton med ny hårfrisyre

Relatert

kjendispar

10 kjendispar vi crusher på nå

Disse kjendisparene gir oss sommerfugler i magen nå.
Peter Dundas familie

– Alltid drømt om å være pappa!

Peter Dundas og Evangelo Bousis om foreldrerollen og det å stifte familie.
The Idol HBO

Få en sniktitt på den nye serien «The Idol»!

The Weeknd og Lily-Rose Depp i ny serie sammen – Dette MÅ jo bare bli bra...