horoskop

SpirituELLE: Uken er fylt med kjærlighet, mykhet og nytelse

– Venus, planeten for kjærlighet, forhold, skjønnhet og harmoni, skaper sammen med Fiskene en drømmende og deilig atmosfære av alt vi forbinder med feminine energier.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Velkommen til en uke fylt med kjærlighet, mykhet og nytelse! I dag, den 11. mars, danser Venus inn i det mystiske riket til Fiskene. Det er som om portene åpnes for en verden av følsomhet, kreativitet og intuitiv visdom. Universet inviterer oss til å omfavne det feminine aspektet av oss selv (uansett hvilket kjønn du identifiserer deg som!).

Venus, planeten for kjærlighet, forhold, skjønnhet og harmoni, skaper sammen med Fiskene en drømmende og deilig atmosfære av alt vi forbinder med feminine energier. Innenfor det spirituelle, står de feminine energiene for intuisjon, flyt, kreativitet, empati og visdom. 

Les også: Ukeshoroskopet. 

Så kjære leser, hvordan kan du ønske disse energiene velkommen denne uken? For å flyte gjennom uken forankret i din feminine kraft, oppfordrer jeg deg til å slippe kontrollen og la deg bli båret av både din egen intuisjon og støtte fra andre. 

Fokuser på dine nære forhold, spør om hjelp og støtte hvis du trenger det. Du er ikke ment å bære alt alene! Ta imot hjelpen fra de rundt deg og nyt livets myke og deilige øyeblikk til det fulle denne uka. 

Og husk - når du roer ned og tillater deg å nyte livet, åpnes ofte perspektivet ditt opp – slik at du kan se veien foran deg klarere. 

Månedshoroskopet for mars. 

Ukas orakelkort: Møllen

Energier: maskulin, feminin, polaritet

Mottar du Møllen, inviteres du til å bli venn med ditt eget indre mørke og din egen feminine energi. Møllen er nattens dyr, som navigerer intuitivt i mørket etter månen og stjernene. Natten og mørket symboliserer det feminine og reseptive. Den feminine energien karakteriseres som intuitiv, sensitiv, flytende, kreativ, mottakelig og handler om å være. Hvor i livet kan du invitere inn mer av disse kvalitetene? I et samfunn som favoriserer de aktive og maskuline energiene som handler om å gjøre, blir du med dette kortet invitert til å gå inn den feminine natten. Vi trenger natten for å ha en balansert dag, full av lys. Hele møllens kropp plukker opp informasjon fra omgivelsene, så lytt til intuisjonen din. Tenn et lys og bruk tid på refleksjon, kreativitet, eller intuitiv bevegelse. I ditt eget mørke finner du den dypeste visdom.

Vil du utvikle dine intuitive og klarsynte evner? Bli med på en 5 ukers reise med Kari for å lære å kommunisere med dine spirituelle guider: Meld deg på her. 

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS