horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 04.03 – 10.03

Uka avsluttes med en kombinasjon av nymåne og supermåne. Dette er noe som vil påvirke oss alle, men spesielt vanntegnene. Se hva som skjer i ditt horoskop.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Uka får en kaotisk start, og de første dagene kan du føle både uro og håp. Det er en energisk drivkraft som tvinger deg fremover, selv om du er trøtt. På onsdag letter den kløende følelsen av at ting snart er for sent, og du går inn i en mer harmonisk fase. Torsdag kan by på noen problemer relatert til jobb. Dette handler hovedsakelig om mangel på kommunikasjon. Fredag og lørdag blir gode dager for kulturelle aktiviteter.

Tyren 20/4-20/5 

Uka begynner med en ganske energisk energi som får deg til å oppnå mye på kort tid. Tirsdag og onsdag handler ikke bare om å være effektiv på jobben, men også om å ordne opp i fritiden din. På torsdag er du ganske trøtt og unner deg en pause fra all press og stress. Fredagen handler om vennskap, å holde sammen og litt sladder. Lørdagen blir ganske rolig, du tar en ting av gangen. På søndag jobber du med å etablere kontakt med en person som du trenger hjelp fra.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du generaliserer mye på mandag og tirsdag, noe som kan skape problemer. Onsdag møter du motstand fra en kollega som ikke liker å samarbeide. Her må du vise at du kan være lydhør. Torsdag blir en morsom og aktiv dag hvor du er åpen for nye ideer. Fredagen handler om et møte med en svært fascinerende person, mens lørdagen byr på et kappløp mot klokken. Søndagen blir en god dag hvor du prioriterer å tilbringe tid med en eller flere venner.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandagen blir en dag hvor du fokuserer på å jobbe smart og helst alene. Tirsdag til torsdag handler om å tilpasse seg og finne din plass i en større gruppe. På fredag kan temperamentet ditt våkne til live, og det er en risiko for at du kan bli irritert på feil person. Lørdagen handler om ny innsikt og en moden beslutning. På søndag er det nymåne og supermåne, noe som kan vekke frem følelser du har undertrykt fordi du ikke har hatt tid til å bearbeide dem. Nå kommer alt opp til overflaten igjen.

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken smart, med fokus på et bestemt mål. Tirsdag og onsdag blir produktive dager med høyt tempo. Unngå en kollega som har en tendens til å skape problemer. Torsdag handler det om en ubetalt regning. Fredag og lørdag blir morsomme dager hvor du gjerne omgås nye, litt trendy bekjentskaper. Du blir dratt med i deres tempo, og det blir en minneverdig opplevelse. Søndagen handler om å lande i deg selv og innse hvem du egentlig er innerst inne.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med dobbelt element av jord, noe som er bra hvis du er i ferd med å lansere nye ideer. Du tenker veldig rasjonelt disse dagene, og du har høy konsentrasjonsevne. Onsdag skal du prøve å ikke irritere deg over en person som alltid kommer med dårlige unnskyldninger når han eller hun er sen. Torsdag og fredag handler om personlig utvikling og moro. Lørdagen blir en familiær dag hvor du prioriterer de nærmeste. På søndag har du en tendens til å sveve av sted i dagdrømmer om fremtiden.

Vekten 23/9-22/10 

Det er mye energi og målrettethet i ditt tegn i begynnelsen av uken, så hvis du skal ta beslutninger, bør du gjøre det fra mandag til onsdag. Deretter vil du bli ditt vanlige, noe tvilende jeg igjen. Torsdagen handler om å tørre å ta kontakt med fremmede og å ta tak i ukomfortable situasjoner. Fredagen bringer med seg litt sladder, men også mye varme og vennskap. På lørdag utfordrer du kroppen din på en ny måte. Søndagen handler helt og fullt om ren avslapning.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er ganske oppmerksom på en person som irriterer deg i begynnelsen av uken. Tirsdag handler om å legge merke til detaljer, noe du kanskje synes er kjedelig. Onsdag og torsdag blir morsomme dager hvor du utfordrer deg selv innen et helt nytt område. Du ønsker å vise at du kan tenke trendy og annerledes. Fredag handler om å lande på en idé som har sneket seg inn på deg den siste tiden. På lørdag bør du øve deg på å si nei, mens søndagen handler om å omfavne dine drømmer og satse på din lidenskap.

Skytten 22/11-21/12 

Du ønsker virkelig å øke tempoet i begynnelsen av uken, men noe inni deg hindrer deg. Mandag til onsdag er det en sterk påvirkning fra jordas element som krever at du er nøye og detaljert heller enn rask. Torsdag innhenter du både i handling og tanke. Fredag handler om å ha det gøy og møte nye, spennende mennesker. Lørdag holder du på å gjøre en dårlig avtale, men du stopper deg selv i siste øyeblikk. Søndag handler om en eldre slektning.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med dobbel energi fra ditt eget tegn, noe som letter alt som har med arbeid, karriere og fremtidsdrømmer å gjøre. Det er gode dager å søke ny jobb, kurs eller videreutdanning. Torsdag føler du deg litt usikker på en samtale eller melding du mottar. Du aner at det er noe mellom linjene, men er usikker på hva. Fredag handler om glede og nytt bekjentskap, mens lørdagen byr på en gjenforening av noe slag. Søndag blir veldig rolig.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken veldig trøtt. Du har mye å gjøre, men er ute av synk med søvn og mat. Her gjelder det å komme inn i rytmen så fort som mulig. Tirsdag og onsdag fokuserer på økonomiske beslutninger, mens torsdag blir en avslappende dag hvor du mest kan observere og lære i stedet for å handle. Fredag handler om en fysisk eller indre reise. På lørdag prøver du å hente deg inn, mens søndagen byr på en hyggelig utflukt. Det blir en god avslutning på uken.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en uro i ditt tegn som vil vare helt til Supermånen på søndag. Du er ekstra sensitiv for månens faser, og derfor reagerer du sterkt når månen er så nær jorden som den er akkurat nå. Mandag til onsdag dempes uroen av en påvirkning fra jorden. Torsdag lærer du lett nye ting og tenker annerledes. Fredag handler om strålende ideer og å våge å ta plass. I helgen fokuserer du på deg selv og på å finne den veien du vil gå.

Powered by Labrador CMS