horoskop

Månedshoroskop: Mars 2024

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Årets første vårmåned! Dette har vi ventet på. Nå gjenstår det bare å se hva som ligger i stjernene for de kommende ukene. 

Månedens stjernetegn: Fiskene 

Du innleder mars med massevis av god energi. Det er ingen ende på verken ideer eller engasjement fra din side. Etter nymånen den 10. tar alt dette plutselig stopp. Du orker ikke mer. Her er det veldig viktig å lytte til kroppen. Ikke tving deg selv til å gjøre en hel masse ting hvis du egentlig bare har mest lyst til å bli hjemme. 

Det er ganske sannsynlig at du trenger en mental og fysisk pause. Mot slutten av perioden inntreffer det både en måneformørkelse og en fullmåne, og det vil hjelpe deg til å finne tilbake til den indre balansen din. Siste uka i mars blir livlig og interessant. Du møter nye mennesker, og du blir konfrontert med fordommene dine. Nå lærer du mye om deg selv. 

Månedens råd: «Lytt til kroppen din».

Her kan du lese horoskop hver dag. 

Månedshoroskop mars

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Du innleder mars med et sterkt ønske om å passe inn. Dette er en følelse som vokser fram til nymånen den 10. – når du plutselig ombestemmer deg, og ikke vil tilpasse deg i det hele tatt. Etter nymånen blir du både staere og sterkere i troen på deg selv. Midten av perioden byr på en utfordring som har med jobb å gjøre. Slutten av mars kan oppleves som noe roligere. Da er det rom for både selvransakelse og en kortere ferie.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Mars byr på både hardt arbeid og en mulighet til å ta det litt roligere og lande i 2024. Fram til nymånen bruker du mye energi på jobben din, der du ønsker å skape bærekraftige rutiner. Etter nymånen fokuserer du mer på ditt eget velvære. Dette er en periode der du oppholder deg mye utendørs. Våren er bestandig spesiell for Tyren, og akkurat denne våren blir en ny start for deg. Slutten av mars dreier seg om familien, og om å være der for hverandre.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Du går inn i mars med en ny trygghet og tro på deg selv. Dette blir en fin og artig periode både privat og på jobben. På mange vis blir mars veldig fysisk. Du jobber gjerne med kroppen, og du er i tillegg veldig fysisk i relasjonene dine. Nå er det mange klemmer og nærhet som gjelder. I midten av mars kan noen nyheter forandre et valg som du er i ferd med å ta. Slutten på perioden byr på fellesskap med familien og et miljøbytte. 

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Du starter perioden med en enorm prestasjonsangst. Du vil så gjerne vise hva du er god for. Ved nymånen den 10. forandres mye i deg. Plutselig blir det ikke lenger like viktig å prestere, og i stedet setter du din mentale og fysiske helse først. Nye forandringer inntreffer rundt fullmånen den 25., da du bestemmer deg for en ny vei i livet ditt. Mars avsluttes med påsken, som blir en etterlengtet pause i hverdagen. 

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Du innleder mars med en god energi. Det finnes en vilje til å lever mer i takt med naturen, og nå når dagene blir lengre og sola begynner å titte fram, forenkler det mye for deg. Hele perioden dreier seg for det meste om utendørsaktiviteter. Du holder deg i bevegelse, og kjenner at dine nye, gode vaner både gjør deg mer harmonisk og friskere. I denne perioden fokuserer du ikke spesielt mye på jobben. Nå er det familie, venner og du selv som gjelder.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

I denne perioden ønsker du å gå i gang med nye prosjekter. Det kan være noe på jobben, et privat opplegg eller at du gir deg selv mer tid til å holde på med en kreativ hobby. Fram til fullmånen den 25. beveger det hele seg framover i en passe fart. Etter den 25. forandres flere ting på én gang, både privat og på jobben. Dette kan bli en tøff periode for den lite forandringsvillige Jomfruen. Husk bare at ting ofte skjer av en grunn.

Les også: Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Mars starter med både forvirring og en hel del følelser. Den situasjonen du befant deg i under den forrige perioden vedvarer, og følelsene dine vokser seg sterke med tiden. Ved nymåne når følelseslivet ditt sitt klimaks. Du kan oppleve redsel, glede, ubehag og tilfredshet på én gang. Mot slutten av perioden faller alle puslespillbitene på plass, og du går inn i en mer harmonisk fase.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

I begynnelsen av mars får du muligheten til å tjene litt ekstra penger, og det gir deg litt mindre bekymringer for økonomien. Ikke bare får du mer penger i lommeboka – det blir også mindre fritid og tid til å bruke pengene. For deg blir dette en vinn-vinn-situasjon. Midten av perioden dreier seg mye om familien, mens slutten av mars har fokus på mer moro og kanskje en kortere reise. 

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Du lever fortsatt på den forrige periodens fullmåne. Det finnes et driv og en styrke i tegnet ditt som ikke har vært der tidligere. Du er ikke bare energisk; du har også tydelige mål og fullt fokus på framtiden. Midten av perioden handler om økonomi og om en investering du planlegger å gjøre. Slutten på mars blir litt roligere, og her blir det muligheter til å gå i gang med en ny hobby eller gjenoppta en gammel interesse. 

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

I mars lander du i en helt ny virkelighet. I løpet av den siste tiden har du etablert nye rutiner som du trives med, og sakte, men sikkert har du begynt å bygge opp et stabilt kontaktnett. Denne måneden handler om å høste fruktene av engasjementet og målbevisstheten din, men den handler også om et yngre medlem av familien og en litt lengre reise. Det kan være noe som du planlegger selv, eller at du blir invitert med på en fantastisk tur mot slutten av perioden.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Mars dreier seg mye om friluftsliv. Dette blir en fin periode, der du vokser både i ditt engasjement og i kunnskapene dine. Akkurat nå er privatlivet viktigere enn jobben din. Du prioriterer familien i ett og alt, noe som kan skyldes et nytt tilskudd av et slag – enten det er et dyr, et barn eller noe annet som får familien til å vokse. I slutten av mars blir det fullt fokus på påsken og på å gjøre ting sammen.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Se «månedens stjernetegn». 

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS