horoskop

SpirituELLE: Kari Opsal sitt beste manifesteringstips

Denne uken bør du sette intensjoner som er knyttet til dine dypeste ønsker.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

Denne uka får du en liten ekstra dytt i riktig retning mot drømmene og manifestasjonene dine! Søndagens nymåne i Fiskene er nemlig en kraftig tid for å bringe dine innerste ønsker til virkelighet. Fiskene er intuitiv, kreativ og drømmende. Det er tid for å fordype seg i følelsene dine og din indre verden, og for å sette intensjoner som er knyttet til dine dypeste ønsker.

Hvordan kan du bevisst benytte deg av denne gode energien? La meg dele ett av mine beste manifesteringstips: 

Bli bevisst på den underliggende energien i det du ønsker å manifestere. La oss si du ønsker å manifestere flere deltagere på yogatimene du holder, eller flere spennende prosjekter på jobben. Eller kanskje ønsker du å manifestere mer penger? Den underliggende energien i alle disse eksemplene er ønsket om mer av noe. Det vil da være nyttig å være bevisst på andre områder i livet ditt der du ser at det finnes nok av noe, kanskje til og med uendelig mye av noe! 

Kan du nyte den blå himmelen på en nydelig dag, som strekker seg uendelig ut i alle retninger? Kan du kjenne på rikheten i solstrålene som treffer deg? (Og hvis det er grått og overskyet der du er om dagen - så utfordrer jeg deg til å kjenne på uendeligheten i det grå, uten at du lar det gå ut over humøret!) Kanskje kan du også kjenne på overfloden av kjærlighet til en du er glad i? Kjenn så på følelsen av hvordan det er å ha mer enn nok av noe. Kun fantasien setter grenser for eksemplene du kan finne for deg selv.

Månedshoroskopet for mars. 

Jo mer du øver på å føle på den underliggende energien av det du ønsker deg, jo lettere tiltrekker du deg det du vil ha. Hvorfor? Energi responderer på energi. Universet bryr seg ikke om hva du ønsker deg, men speiler tilbake til deg den samme energien som du kultiverer i deg selv og sender ut. 

Denne ukas orakelkort minner oss på en annen viktig faktor når vi manifesterer, nemlig å være takknemlig over det vi allerede har i livet vårt. Klarer du å både være takknemlig for der du er og det du har, samtidig som du ser fremover? 

Les også: Ukeshoroskopet. 

Ukas orakelkort: Hendene 

Energier: takknemlighet, ydmykhet, gjensidighet

Å motta Hendene er en invitasjon til å virkelig kjenne på de gode følelsene av takknemlighet. Hendene symboliserer at du ser med ydmykhet på alt det fantastiske som livet allerede inneholder, både mennesker, situasjoner og opplevelser. Å se livet gjennom en linse av takknemlighet er en snarvei til å bringe inn enda flere gode følelser i hverdagen. 

Livet ditt er allerede så rikt, og når du velger å fokusere på nettopp det, blir livet enda rikere. Dette kortet symboliserer også energiene ved å gi og motta. Hva har du i livet som du kan dele med andre? Kanskje kan du dele din takknemlighet, eller noen av dine fysiske eiendeler. Strekk ut en hånd og del dine gleder ydmykt. Det gode kommer til de gode. 

Vil du utvikle dine intuitive og klarsynte evner? Bli med på en 5 ukers reise med Kari for å lære å kommunisere med dine spirituelle guider: Meld deg på her. 

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS