horoskop

SpirituELLE: Hva er det du trenger å slippe tak i nå?

– Ofte skjer det magiske ting når vi først våger å gi slipp.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

På lørdag lyser fullmånen opp himmelen, og det er igjen tid for å rydde litt i livet. Fullmånen i Jomfruen, som er et veldig praktisk og fornuftig stjernetegn, minner oss på å gi slipp på det gamle og gjøre plass til det nye. Så, hva er det du trenger å slippe tak i nå? Tenk på det å gi slipp som å kaste bort en tung sekk du har bært på altfor lenge - det gir deg plutselig så mye mer rom og energi til å bevege deg fremover.

Og vet du hva? Ofte skjer det magiske ting når vi først våger å gi slipp. Å gi slipp er nemlig noe av det mest kraftfulle vi kan gjøre med vår egen energi – spesielt når det kommer til å manifestere det livet vi ønsker oss. 

Hvorfor? 

Kjenn på følelsen av å holde fast i noe, eller å ønske deg noe veldig sterkt. Kan du kjenne hvordan det nærmest føles litt stressende, skvisende og kvelende? Når du holder fast, er det som om du begrenser ditt eget energifelt og din egen kapasitet til å tiltrekke deg det du virkelig ønsker deg. Har du noen gang opplevd å gi helt slipp på noe, før det plutselig dukker opp i livet ditt? Det er som om universet gir deg en high-five og sier: "Vær så god, her får du det du ønsker deg - nettopp fordi du endelig lot det gå!". Er ikke livet ironisk?

Månedshoroskopet for februar. 

Noen ganger er vi redd for å gi slipp fordi det kan føles som om vi feiler. Ting ble kanskje ikke slik vi ønsket at det skulle bli. Denne ukas orakelkort, Fallet, minner oss på at det er når vi tør å gi slipp og falle at vi virkelig vokser og lærer. 

Det høres kanskje skummelt ut å la seg selv falle. Men å falle handler egentlig om å akseptere at noen ganger bommer vi, og det er helt greit. For når du faller, lærer du. Og når du lærer, vokser du. Så ikke vær redd for å gi slipp og falle litt - du vil alltid komme sterkere tilbake, kjære leser!

Les også: Ukeshoroskopet.  

Ukas orakelkort: Fallet

Energier: å gi slipp, ydmykhet, lærdom 

Å motta Fallet er en invitasjon til å gi slipp og la deg selv mislykkes, eller gi slipp på noe. Å falle kan fra ett perspektiv sees på som noe som burde vært unngått, som en feiltagelse. Sannheten er at det er nettopp gjennom å falle at du får sjansen til å reise deg igjen, sterkere og mer kraftfull enn før. 

Du går gjennom en viktig læring i livet nå, og erfaringene det gir deg, vil hjelpe deg å navigere livet fremover. Kanskje kan det til og med føles befriende å slippe deg selv ned i fallet? Jo mer du kan finne mening i svevet, desto bedre rustet vil du være til å lande på beina. 

Aksepter dette som en øvelse i ydmykhet overfor livet. Fra et energetisk perspektiv er det å gi slipp noe av det mest kraftfulle du kan gjøre. Det gir nemlig rom for at noe nytt og bedre kan komme inn i livet ditt. Stol derfor på at noe godt vil komme ut av denne perioden – kanskje til og med noe mer verdifullt enn du kan forestille deg på dette tidspunktet. Slipp opp og la vinden føre deg, mens du speider etter nye horisonter. 

Vil du utvikle dine intuitive og klarsynte evner? Bli med på en 5 ukers reise med Kari for å lære å kommunisere med dine spirituelle guider: Meld deg på her. 

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS