horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 05.02 – 11.02

På fredag er det både Supermåne og nymåne i Vannmannens tegn. Se hvordan det påvirker horoskopet ditt for uken.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med mye ild, og det gir deg en energisk mandag der du kan få mye gjort hvis du klarer å fokusere på riktige ting. Tirsdagen byr på humor, mens onsdagen blir mer stabil. Da foretrekker du å jobbe alene. På torsdag har du lett for å diskutere og vinne argumenter. På fredag kan du oppleve at du tiltrekkes av det som er komplisert. Lørdagen handler om vennskap, mens søndagen er en god dag å starte nye prosjekter på. Da er du veldig fleksibel og åpen for alt nytt.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med god energi som varer gjennom både mandag og tirsdag. Onsdagen handler om fremtiden og å sette nye mål. På torsdag kan du føle at du vil gjøre ting, helst med vennene dine. Fredagen snakker om en ny start eller en mulighet som er for god til å gå glipp av. På lørdag har du mange baller i luften, så skriv ned alt du ikke gjør med en gang, ellers vil du glemme hva du skal gjøre. Søndagen blir roligere, da fokuserer du på detaljer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandag er du sjarmen selv, spesielt mot folk du ikke kjenner. Tirsdag handler om å la det som har skjedd være og gå videre. Onsdag prøver du å tilpasse deg en umulig situasjon. Du vil ikke forårsake problemer denne dagen. Torsdag handler om god kommunikasjon, mens fredagen kan by på en mental utfordring. Supermånen gjør deg ekstra følsom for endringer. På lørdag tar du nye tak, mens søndagen handler hovedsakelig om venner og familie.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er en drivkraft i horoskopet ditt de første dagene denne uken, så hvis du skal starte nye prosjekter, bør du gjøre det på mandag og tirsdag. Onsdagen handler om å stoppe opp og tenke, mens torsdagen byr på en herlig og sosial dag. På fredag kan du føle deg merkelig. Supermånen gjør deg følsom både for omgivelsene dine og dine egne følelser. Du har en sterk intuisjon denne dagen. Hele helgen handler om å være rett frem og ikke tulle med sannheten.

Løven 23/7-22/8 

Det er dobbel ild i begynnelsen av uken, og det kan gjøre deg både ivrig og litt distré. Du kan ha problemer med å fokusere energien din på riktige ting. Onsdagen handler om struktur og å jobbe mens torsdagen blir mer utadvendt og kreativ. På fredag kan noen spørsmål føles veldig aktuelle igjen. Dette er ting du har brydd deg med tidligere og som nå gjør seg gjeldende igjen. Lørdagen handler om en hobby, mens søndagen fokuserer mer på hjemmet og å gjøre det fint for våren.

Jomfruen 23/8-22/9 

Mandag kan du være litt av en "retsticka", og det er ikke sikkert kollegaene dine setter pris på humoren din. Tirsdag og onsdag er dager som byr på ny kunnskap og kreativitet. Torsdagen handler om å tenke utenfor boksen og våge mer enn vanlig. Fredagen blir en dag fylt med skapertrang og initiativ. Supermånen gjør deg ekstra mottakelig for kunstnerisk påvirkning. Lørdagen handler om å være bestemt, mens søndagen byr på en velkommen overraskelse.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en ganske behagelig følelse i ditt tegn mandag og tirsdag, så dra nytte av det. Onsdagen byr på en morsom forandring, men også på en konflikt som har med arbeidet å gjøre. Torsdagen tar du nye tak, og fredagen blir en av de mer interessante dagene dette året. Du vil føle og oppleve ting du aldri har opplevd tidligere. Lørdagen handler om å tenke positivt, mens søndagen byr på et seigt familiedrama som det er på tide å sette en stopper for.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er en rastløshet hos deg mandag og tirsdag. Det er litt følelsen før stormen. Onsdagen handler om å stå for det du tror på, selv om det koster. Torsdagen blir en bra dag der du får sjansen til å prate en del med en ny og veldig interessant kollega. På fredagen kan noen ting dra til sitt sted, og du opplever en uro og en midlertidig følelse av hjelpeløshet. Lørdagen gir deg ny og positiv energi, mens søndagen handler om en avslutning og en ny begynnelse.

Skytten 22/11-21/12 

Du går inn i uken med dobbel energi fra ild og ditt eget tegn. Innledningsvis er du på topp og føler deg ustoppelig. Onsdagen handler om å skape orden rundt seg, noe som du misliker å gjøre. Torsdagen blir en morsom og utviklende dag der du møter nye mennesker med interessante bakgrunner. Supermånen på fredagen kan legge grunnlaget for en ny start av noe slag. Tillat deg selv å gå videre. Helgen fokuserer på de tingene som ligger deg nærmest hjertet. Det blir en god helg.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er en herlig dynamikk og energi i horoskopet ditt i begynnelsen av uken. Tirsdagen byr på gode nyheter, mens onsdagen handler om en overraskelse. På torsdagen blir du kjent med nye mennesker, og fredagen byr både på en utfordring, en god prestasjon og et valg du tar. På lørdagen prøver du å holde tempoet oppe selv om du er trøtt. Søndagen handler om muligheten til å reise sammen med en venn. Det blir en dag fylt med storslåtte drømmer.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken på en ganske vanlig måte. Mandagen dreier seg om rutinearbeid, og tirsdagen byr på en mindre konflikt og noen problemer som du forventes å løse. Onsdagen tør du å senke tempoet betraktelig. Torsdagen handler om utendørsaktiviteter og å møte mennesker med samme interesser som deg. På fredagen føler du at det er en forandring på vei. En vellykket avtale legger grunnlaget for noe nytt. Helgen handler om å komme seg bort og gjøre litt annerledes ting.

Fiskene 19/2-20/3 

Det blir en ganske stressende start på uken. Både mandag og tirsdag handler hovedsakelig om å ta igjen ting du ligger etter med. Onsdagen byr på en overraskelse, mens torsdagen blir en ganske intens dag der du blir nødt til å konfrontere en sjef og vedkommendes fordommer. Supermånen på fredag gir deg motet til å avslutte noe som ikke er bra for deg. Helgen byr på en hyggelig date, enten med en partner, en venn eller et familiemedlem. Det blir fine dager.

Powered by Labrador CMS