horoskop

Månedshoroskop: Februar 2024

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Har ikke januar bare vært verdens lengste måned? Kanskje betyr det at det har skjedd mye nytt, eller har det noe med at vi lengter etter våren? Uansett ... Februar er her, så la oss se hva denne måneden har å by på. 

Månedens stjernetegn: Vannmannen 

Februar vil være en god måned for Vannmannen. Denne perioden får du ekstra penger, kanskje i form av en lønnsøkning, bonus eller et salg av noe. Dette er penger du investerer i din eller din families framtid. Det kan være en ny bolig, en reise eller et kjøretøy. For deg er det viktigste at du setter av akkurat disse pengene til noe spesielt. I midten av måneden snakker du med sjefen din om en endring av arbeidsoppgaver eller stilling. Du trenger nye utfordringer for å vokse og trives. I løpet av de siste dagene av februar overrasker du en venn med et uventet initiativ.

Månedens råd: «Lytt til magefølelsen din».

Her kan du lese horoskop hver dag. 

Månedshoroskop februar

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

I begynnelsen av måneden er du usedvanlig usikker på deg selv. Det handler om en prosess du går igjennom, der du tviler på seg selv på mange områder. Under nymånen den 9. blir det helt an- nerledes, og du møter midten av perioden med en ny og sterkere selvtillit. Dette er en god periode for endringer som å bytte jobb eller bolig. Slutten av februar byr på en overraskelse.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

I løpet av februar får du mange positive tilbake- meldinger på arbeidet ditt. Du føler deg som en per- son som teller, både når det gjelder beslutninger og saker som angår personalet. Privat er dette en peri- ode hvor du investerer mye i deg selv og helsa. Det kan være at du spiser sunnere, begynner å trene eller styrker deg mentalt. Dette blir en måned der du møter mange nye mennesker som du knytter sterke bånd til.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Det finnes en nysgjerrighet i deg som vil bli styrket både under nymånen den 9. og fullmånen den 24. Nymånen gir deg lyst til å utforske nye områder, både private og arbeidsrelaterte. Det vil være litt krevende i starten, fordi du er usikker på i hvilken ret- ning du vil gå, men jo lenger ut i perioden du kom- mer, dess tryggere blir du. Nysgjerrigheten din har ført deg inn på en ny og spennende vei. Slutten av februar handler om en økonomisk beslutning.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Februar er over før den i det hele tatt har rukket å begynne. Både privat og på jobben er dette en ganske intens periode, som gir svært lite tid til indre utvikling og refleksjon. Det som er viktig i denne perioden, er at du holder deg frisk, og den beste måten å gjøre det på er å spise riktig og sove nok. Krepsen har en tendens til å knipe inn på søvnen når hen er stresset, for å få mer tid til andre ting.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Du starter årets andre måned med trang økonomi, og det krever både fantasi og fleksibilitet for å kunne kose seg litt i hverdagen uten at det tærer på lommeboka. Du blir mer bevisst på valgene du tar, og i økende grad velger du bort både dyr mat og unødvendige innkjøp. Selv når økonomien stabiliserer seg, velger du bort et høyt forbruk med tanke på miljøet, og i stedet er du ute så mye du kan og lader opp energien i naturen.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Du starter februar med et veldig tydelig mål. Etter nymånen den 9. endres mye i forhold til måten du tenker på framtiden. Du får nye prioriteringer i livet ditt, og disse handler verken om karriere eller jobb. Fokuset er i stedet på familien eller på vennene dine. Du synes det er fint å kunne tenke annerledes. Etter fullmånen den 24. kan det skje noe på arbe- idsplassen din som åpner for en mulighet til å søke en ny stilling.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Februar starter i samme sakte tempo som januar, men etter nymånen den 9. skjer det noe. Det kan være en ekstern påvirkning som en omorganise- ring på arbeidsplassen din, eller en egen beslut- ning som fører til endring. Dette er begynnelsen på noe nytt, og det kan være både spennende og litt skummelt på samme tid. Et møte i slutten av måneden kan føre til mange spørsmål rundt det å være tiltrukket av en venn.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Februar handler om å finne tilbake til rutinen, noe som Skorpionen kan synes er vanskelig. Du har en tendens til å bli rastløs, spesielt på senvinteren, og behovet for sol kan fra tid til annen gjøre deg litt gretten. Hvis du kan, prøv å være ute i dagslyset så mye som mulig – det vil gi deg ny energi. Midt i perioden møter du en person som får deg til å tenke på hverdagen din på en helt ny måte. Hen inspirerer deg.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Det blir en merkelig start på februar. Du har blitt tvunget til å ta et valg du ikke var klar for, og nå lever du med konsekvensene. Etter nymånen den 9. en- dres hele situasjonen. Det som tidligere var litt van- skelig, blir plutselig morsomt og givende. Du bygger opp en ny og kraftig energi fram til fullmånen den 24., og denne energien gir deg mye glede i livet. Morsomme nyheter venter i midten av perioden.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Februar spinner videre på alt det positive som sk- jedde i januar. Det kommer til å bli en deilig måned som flyr av gårde. I fjor høst tok du noen tøffe valg, men nå begynner disse avgjørelsene å bære fruk- ter – og du føler deg fri og mye mer positiv. I løpet av februar vil du møte en eller flere personer som får en viktig plass i livet ditt. Det kan handle om både vennskap og romantikk. Slutten av perioden kan by på en reise.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Se «Månedens stjernetegn». 

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

For deg blir februar den nye, friske starten på 2024. Januar var en slags hvileperiode, der du egent- lig ikke tok fatt på noe nytt. I løpet av februar blir det mange endringer, både privat og på jobben. Du blir modigere, og du står opp for meningene dine. I privatlivet kan en ung slektning trenge råd og veiledning fra deg. Dette blir en sosial og kjærlighetsfylt periode – spesielt for Fisker som al- lerede er i et forhold.

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS