horoskop

SpirituELLE: Denne uken er fylt med kjærlighet

– Vil vi fokusere på det som mangler, eller se det gode i det vi allerede har?

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

Kjærligheten er i fokus denne uka! På onsdag er det Valentinsdag - for noen er det en dag fylt med røde roser og hjerteformede sjokolader, mens for andre, spesielt de av oss som er single, kan dagen være en påminnelse om alt det vi ikke enda har...

Men vi har som vanlig et valg. Vil vi fokusere på det som mangler, eller se det gode i det vi allerede har? 

Mens jeg satt og stokket orakelkortene for å finne inspirasjon til denne spalten, hoppet kortet Egenkjærligheten ut av stokken og landet opp ned i fanget mitt. Dette kortet trukket opp ned, inviterer oss til å utforske vårt eget selvbilde og forholdet vi har til oss selv.

Månedshoroskopet for februar. 

La oss bruke denne uka til å flytte fokuset fra ekstern kjærlighet til indre kjærlighet. Uansett om vi er i et forhold eller ikke, én sannhet står fast: Du er i et forhold med deg selv gjennom hele livet. Det er med deg selv du skal tilbringe alle dager, gjennom tykt og tynt. 

Egenkjærlighet handler om å akseptere, ære og elske deg selv uten betingelser. Det handler om å omfavne både det du liker med deg selv, og det du kanskje misliker. Kan du gi deg selv den samme kjærligheten og omsorgen du gir til andre? Hva med å bruke denne uka til å dyrke en dypere forbindelse med deg selv og åpne hjertet ditt for den mest betydningsfulle kjærligheten av alle - kjærligheten til deg selv? 

Gjør noe godt for deg selv denne uka, kjære leser, og ta med deg ordene fra denne ukas oraklekort på reisen: 

Les også: Ukeshoroskopet.  

Ukas orakelkort: Egenkjærlighet

Energier: aksept, anerkjennelse, selvkjærlighet

Å motta Egenkjærligheten opp ned er en invitasjon til å se nærmere på ditt eget selvbilde. Kanskje har du god selvtillit på enkelte områder av livet, men et mer sårbart indre selvbilde og opplevelse av egenverdi? Snakker du ned deg selv, fordi du føler at du ikke er bra nok som du er? 

Kanskje foregår det i din indre dialog, men kanskje gjør du det også rundt andre. Du er plassert her på jorden med et unikt sett av kvaliteter og egenskaper. Hvordan kan du se og akseptere deg selv enda mer, slik at du kan oppleve økt egenkjærlighet? Ved å rette fokus på dette i tiden fremover, vil du drastisk endre hvordan du forholder deg til både deg selv og andre på. Det vil ha stor innvirkning på livskvaliteten din.

Hvis du unngår å øve på å se deg selv gjennom en linse av egenkjærlighet, risikerer du å se tilbake på denne tiden og angre på at du lot sjanser og muligheter gå fra deg, fordi du ikke hadde tro på deg selv. Det eneste som kan få deg ut av denne sirkelen, er å begynne å virkelig se deg selv. Du er nemlig helt fantastisk, akkurat som du er.

Vil du utvikle dine intuitive og klarsynte evner? Bli med på en 5 ukers reise med Kari for å lære å kommunisere med dine spirituelle guider: Meld deg på her. 

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS