horoskop

SpirituELLE: 8. april er det solformørkelse i Værens tegn

– Denne solformørkelsen belyse alt som kveler potensialet ditt og hindrer deg i å leve din sannhet.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser, 

Den intense perioden vi har vært i de siste ukene nærmer seg slutten. Det begynte med måneformørkelsen i Vektens tegn for to uker siden, der vi ble invitert til å se nærmere på vårt forhold til både oss selv og til andre. Kanskje kjente du på at emosjonelt grums ble bragt opp til overflaten. For en uke siden gikk Merkur i retrograd, som frem til 25. April kan bidra til at vi igjen trenger å forholde oss til situasjoner og følelser vi trodde vi var ferdig med. 

Idag, 8. April, skjer den siste eklipsen i denne eklipsesesongen - en solformørkelse i Værens tegn. Væren symboliserer lidenskap og mot, med sin intense selvtillit og nyskapende kraft. 

Denne formørkelsen oppfordrer oss til å tappe inn i vår indre styrke og utholdenhet. Du inviteres vi til å utforske temaer knyttet til autonomi, identitet og frihet. Akkurat som når månen blokkerer solen under en solformørkelse, kan du nå få innsikt i hva som står i veien for deg. Enten det handler om relasjoner, eller en jobb- eller bo-situasjon, vil denne solformørkelsen belyse alt som kveler potensialet ditt og hindrer deg i å leve din sannhet.

Les også: Ukeshoroskopet for uke 12. 

En annen ting å merke seg om denne kommende solformørkelsen er at den skjer i nøyaktig konjunksjon med Chiron, kometen som går under kallenavnet "den sårede healeren." Chiron avslører våre dypeste emosjonelle sår og lærer oss hvordan vi kan transformere smerte til styrke. Det ligger altså et stort helbredelsespotensiale under denne solformørkelsen. Men for å få tilgang til ditt fulle potensiale, må du være beredt på å møte dine frykter. 

Husk at universet ofte har en ironisk og kompleks måte å kommunisere på; når det føles som ting står på som verst og er i ferd med å falle fra hverandre - så er alt ofte egentlig i ferd med å falle på plass på en ny og bedre måte. I det store og det hele er alt slik det skal være. God solformørkelse, kjære leser!

Månedshoroskopet for mars. 

Ukas orakelkort: Begeret

Energier: overflod, rikdom, opulens.

Å motta Begeret kan symbolisere at et nytt nivå av overflod og rikdom er på vei inn i livet ditt. Rikdom handler ikke bare om beløpet på bankkontoen din eller om materialistiske goder: Din følelse av indre rikdom er det som virkelig teller. Ofte må følelsen av overflod være på plass før den materialistiske rikdommen kan følge. 

Hvordan kan du styrke opplevelsen av overflod i deg selv? Du kan heve din egen frekvens ved å velge å se deg selv og verden gjennom en linse av uendelig opulens. Legg merke til den uendelige blåfargen på himmelen en solskinnsdag. Kjenn på den ubetingede følelsen av kjærlighet til en som står deg nær. Å leve i overflod er en spirituell øvelse: Sjelen din kjenner ingen begrensning, og din naturlige måte å eksistere på er derfor gjennom overflod og uendelig kjærlighet. 

Vil du utvikle dine intuitive og klarsynte evner? Bli med på en 5 ukers reise med Kari for å lære å kommunisere med dine spirituelle guider: Meld deg på her. 

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS