horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 18.03 – 24.03

På onsdag er det vårjevndøgn, og det skape følelsesmessig turbulens for noen sensitive tegn. Se hvordan uken din blir i vårt ukentlige horoskop.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du får en roligere start på uken. Både mandag og tirsdag er mange av kollegaene dine borte fra jobben, noe som betyr at mange prosjekter blir utsatt. Onsdagen handler om å si ja til deg selv. Vær egoistisk og gjør det du vil denne dagen. Torsdag og fredag blir dager der du ikke bør snakke for døve ører. Hvis du merker at kollegaene eller sjefen din slutter å lytte til deg, bør du si ifra. Helgen blir avslappende og balansert, der du gjerne vier tid til mindfulness.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken i strålende humør, og dette varer helt til søndag. Mandag og tirsdag blir dager der du prøver å etablere rutiner og nyte livet. Følelsen av sol og varme får deg til å blomstre. Onsdag er du ute på eventyr, der du tester grensene dine og oppdager at du kan om du vil. Torsdag og fredag blir dager der du søker inspirasjon gjennom oppdagelsesferder. Lørdag byr på glamour og god mat, mens søndag blir veldig behagelig, men lat.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken med bekymringer for et familiemedlem som ikke tar vare på seg selv på beste måte. Tirsdag og onsdag blir gode og lærerike dager der du fokuserer på personlig utvikling. Torsdag blir du lei av en kollega som snakker mer enn de lytter. Du har vanskelig for å samarbeide med vedkommende. Fredag handler om å gjøre det rette, mens lørdagen byr på utendørsaktiviteter og vårfølelse. Søndagen benytter du til å oppdatere garderoben din.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken harmonisk, med godt humør. Tirsdag og onsdag kan bli stressende dager der du forventes å ha full kontroll. Her kan det være nødvendig å be om hjelp hvis du føler at du ikke strekker til. Fredag handler om kjærlighet og romantikk. Du kan være forelsket eller ha en flørt på jobben; uansett blir det en herlig dag. Lørdag prøver du å treffe en person du ønsker å tilbringe mer tid med. Søndagen handler om å prioritere andres behov fremfor dine egne ønsker.

Løven 23/7-22/8

Du kan ha vanskelig for å komme i gang på mandag, du mangler både energi og vilje til å starte ulike prosjekter. Tirsdag bringer Månen inn i Løvens tegn, og det gir deg den energiboosten du trenger. Onsdag handler om en løgn, mens torsdag bryter med tradisjonene. På fredag gjør du noe du vanligvis ikke gjør. Lørdagen er en god dag å øve på dine samarbeidsevner. På søndag benytter du anledningen til å ta en kort tur eller utflukt med en nær venn.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er noe drømmende over mandagen som gjør det vanskelig for deg å fokusere på jobben. Energien endrer seg på tirsdag, og du blir mer målrettet og til stede. Onsdag handler om å vise respekt for personer som kan mer enn deg. Torsdag blir en interessant dag med mange diskusjoner og høy takhøyde. Dette er en dag hvor du lærer mye om kollegene dine. Fredagen handler om lidenskap og viktigheten av å følge hjertet. Helgen blir en rolig pause hvor du kan slappe av.

Vekten 23/9-22/10

Det er en rolig start på uken for deg på mandag og tirsdag, noe du bør utnytte. Fra og med onsdag stiger stressnivåene, og du kan ha vanskeligere for å fokusere på detaljer. Torsdag kan et rykte om en kollega gjøre deg opprørt. Du tolererer ikke sladder. Fredagen blir veldig åpenhjertig, da tør du å være mer sårbar enn vanlig. Lørdagen blir en morsom dag preget av kreativitet og følelsesuttrykk. På søndag tar du gjerne en kaffe med slektninger.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan være veldig styrt i begynnelsen av uken, og det opplever du som belastende. Onsdagen handler om å vise hvor mye talent du egentlig har. Du kan være sjenert når det gjelder egne prestasjoner, men i dag skal du ikke holde tilbake. Torsdag og fredag vil fokusere på en bestemt oppgave. Lørdagen kan by på fest eller middag med venner, mens søndagen dreier seg mer om det jordnære og praktiske. Det blir en dag hvor du har behov for å fikse ting hjemme.

Skytten 22/11-21/12 

Du er veldig forsiktig med å uttrykke din mening på mandagen. På tirsdag kommer ild inn i ditt tegn, og da holder du ikke tilbake. Onsdag handler om samarbeid. Du trenger å finne din plass i en ganske ny gruppe. Torsdagen blir intensiv og krevende, her kansellerer du sannsynligvis alle kveldsaktiviteter fordi du er for sliten. Fredagen byr på en overraskelse, mens lørdagen handler om å være utendørs og være aktiv. Søndagen blir en rolig dag hvor fokus ligger på deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med en mental pause. Det blir et par dager hvor du helt går opp i øyeblikket og verken tenker fremover eller bakover. Onsdag handler om å se og oppleve nye ting. Det blir en interessant og lærerik dag. Torsdagen byr på en fysisk utfordring, mens fredagen blir uvanlig lat og deilig. På lørdag har du en del aktiviteter planlagt, det kan bli tett å rekke alt. Søndagen ser veldig luksuriøs ut for å være en vanlig søndag. Det blir en dag hvor du unner deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med å lande i øyeblikket. I lang tid har du planlagt fremover, og du har glemt hvordan man nyter øyeblikket. På tirsdag har du en livlig diskusjon med noen som prøver å selge deg noe. Onsdag handler om å unne seg det beste og ikke nøye seg med noe mindre. Torsdagen blir en rolig dag hvor fokus ligger på å unngå stress. Fredagen blir en skikkelig festdag. Hvis du er singel, er det mulighet for å treffe noen. Helgen handler om luksusen ved å være ledig.

Fiskene 19/2-20/3 

Det blir en delvis stressende start på uken. Du har høye ambisjoner, men ikke så mye tid som du skulle ønske for å realisere dem. Onsdag handler om rett og galt, mens torsdagen byr på en morsom situasjon og mye latter. Fredagen blir en morsom dag hvor du omgås med kollegene dine. Lørdagen handler om nye miljøer og å finne inspirasjon i ditt nærmiljø. Lørdagen blir en fysisk krevende dag, mens søndagen fokuserer mer på hvile og restitusjon.

Powered by Labrador CMS