ELLE-redaksjonens julegaveønsker

Dette ønsker ELLE-jentene seg til jul i år.

Publisert Sist oppdatert

Julen nærmer seg med stormskritt og på kontoret er julegaver og ønskelister et hett tema om dagen.

Vi blir aldri for gamle for ønskelister, og det er bedre for alle parter at man setter ned noen ønsker, da blir julestria litt enklere for alle.

Har du laget din ønskeliste i år? Her får du i alle fall ELLE-redaksjonens ønskeliste, og den kan du jo bruke som inspirasjon til din egen.

Julegaver er gøy!

ELLE-REDAKSJONENS ØNSKELISTE

Signy Fardal (sjefredaktør)

Over-knee støvletter fra Mango, kr 699// Chetaah-vase fra ON Interiør, kr 1190// Pysj fra Olivia von Halle via Net-a-Porter, ca pris kr 4698.

Jeg har alltid vært glad i dyreprint, så til jul i år ønsker jeg meg disse lekre over-knee støvlettene fra Mango, den fine Cheetah-vasen fra ON Interiør, og den deilige pysjen med sebra-print fra Olivia von Halle hadde vært perfekt å kose seg i hjemme i romjula.

Petra Middelton (moteredaktør)

Notisbok fra Smythson, ca kr 500// Silkeskjerfet Shakespeare’s A Midsummers Night’s Dream fra Hermes kr 3900// Duftlys fra Diptyque, kr 600.

Under treet i år håper jeg det befinner seg dette lekre silkeskjerfet fra Hermes, en lekker notatbok jeg kan skrive alle planene mine for 2019 i og et dekorativt duftlys.

Johanna Bugge (markedssjef)

Boblejakke fra Acne Studios, kr 6300// Skibriller fra Oakley, kr 1464// Saddlebag veske fra Dior, ca pris kr 23500.

Jeg liker å stå på slalåm med mine to sønner, så disse skibrillene står høyt på ønskelisten min. Ellers er jeg på utkikk etter den perfekte boblejakka og en ny it-veske. Jeg hadde blitt superglad om nissen ga meg en Saddlebag fra Dior.

Vibeke Ruud (Art Director)

Strikket genser fra Stine Goya, kr 1800// Veske fra Marni via Net-a-Porter, kr 16500// Høretelefoner fra Skullcandy, kr 1699.

En deilig ullgenser som passer til alt, er perfekt for meg i vinter. Ellers har jeg lyst på et par nye høretelefoner, og vesken fra Marni har stått på ønskelisten min lenge.

Marthe Jakobsen (skjønnhetsansvarlig)

Cloud Collection fra Zarkoperfumes, kr 2100// Ombre Leather duftlys fra Tom Ford, kr 1040// Snørestøvletter fra Acne Studios, kr 5300.

Tom Fords parfymer er magiske og jeg er spesielt glad i Ombre Leather. Derfor tipper jeg at dette duftlyset, som også har noter av lær, vil være midt i blinken for min nese.

Julie Marlen Engel (digital innholdsansvarlig)

Jeg har vært på jakt etter de perfekte snørestøvlettene i flere år, og tror jeg nå endelig har funnet drømmeparet. De er spesielle, men anvendelige og ser ut til å være stødige og gode på foten.
Cloud Collection 2-parfymen til danske Zarkoperfume har raskt blitt en favoritt, og jeg klør i fingrene etter å få tak i den andre duften i samme serie.

Boken Å leve, lever, har levd skrevet av Arne Schrøder Kvalvik hos Ark, kr 332// Dyson Airwrap styler Volume + Shape hårføner og styler i ett, kr 4490// Mixology champagneglass fra Waterford, kr 1285 for 4 stykk.

Jeg ønsker meg alltid bøker til jul, og gleder meg til å kose meg med denne i juleferien. Jeg har hørt så mye fint om den nye boken til Arne Schrøder Kvalvik, og heier selvfølgelig på flinke folk fra hjemstedet mitt; Frei!

Dyson Airwrap styleren høres helt fantastisk ut. Jeg er avhengig av å føne håret og denne skal være skikkelig bra for håret og gi deg den perfekte "blow dry" hjemme.

Da jeg besøkte kusina mi tidligere i år, fikk jeg servert bobler i disse fine glassene og ble grønn av misunnelse. I 2019 vil jeg skåle med disse!

Nathalie Helgerud (motejournalist)

Veske fra Shrimps, ca pris kr 5200// Hårspenne fra Gevir x Miss Mathiesen, kr 950// Ankelstøvletter fra Balenciaga via Net-a-Porter, ca pris kr 12 350.

Jeg elsker veskene fra Shrimps og har lyst på en i hver farge. Denne som er en kombinasjon av perler og fuskepels passer perfekt til alt i garderoben min. Ellers har jeg dilla på håraccessoirer for tiden, så denne hårspennen ønsker jeg meg. Skoene fra Balenciaga står nok aller høyest på ønskelisten min akkurat nå. Men så snill tviler jeg på at jeg har vært...

Julegavetips til deg:

Dette blir typen din garantert glad for!

Julegavetips under 500 kroner

Perfekte venninnegaver

Powered by Labrador CMS