Mote

12. desember, 2018

Dette kan du kjøpe til kjæresten din til jul

8 julegaver kjæresten din vil elske!

Kjærestegave: Har du vanskeligheter med å finne på hva du skal gi din bedre halvdel i julegave? Fortvil ikke. Her gir vi deg 8 julegaveideer han garantert kommer til å elske. Enten han er av den sporty typen, glad i å pynte seg, eller liker best å kose seg i sofaen hjemme.

Les også: Julegavetips til under 500 

Kjærestegave: Dette kan du gi kjæresten din til jul

kjærestegave

Parfyme fra Hermes, ca pris kr 1370.

Alle menn må lukte godt og parfymen Terre d’Hermes fra Hermes, lukter så godt! Den kan både pynte opp badehylla og gjøre at kjæresten din lukter supergodt. Hvis han allerede bruker en parfyme, som også du elsker, kan du jo gi han den. Uansett, så er parfyme alltid en sikker vinner under juletreet.

kjærestegave

Sneakers fra Y-3 via Mr. Porter, ca pris kr 3900.

Alle menn trenger et par kule sneakers i sitt liv. Disse fra Y-3 er både elegante og kule og kan dessuten brukes til alt. En julegave din bedre halvdel garantert kommer til å sette pris på. Rett og slett den perfekte kjærestegaven.

kjærestegave

Pyjamas fra H&M, kr 279.

En deilig pyjamas er en perfekt gave å ha under juletreet. Hva er vel bedre enn å sitte i hver sin pyjamas og se på julefilmer i hele romjulen? Denne burde du nesten kjøpe til deg selv også, for du kommer til å tjuvlåne den.

kjærestegave

Patrick Melrose av Edward St Aubyn. kr 199 hos Ark.

En god bok er perfekt å gi i kjærestegave, og denne spennende boken holder garantert kjæresten din opptatt et par timer i jula slik at du kan kose deg med pepperkakebaking og chic flicks på Netflix.

kjærestegave

Klokke fra Daniel Wellington, kr 1749.

En lekker og elegant, minimalistisk klokke som kjæresten din kan bruke til alle anledninger. Den sorte skinnreima er en fin kontrast til de metalliske detaljene.

kjærestegave

Hansker fra Polo Ralph Lauren via Mr Porter, kr 1300.

Det er kanskje en ørliten klisje å gi sokker og hansker til menn i julegave, men i dette kalde landet kan man jo ikke fryse på hendene. Så et par hansker fra Polo Ralph Lauren setter vel alle pris på? Vi vil jo ikke at kjæresten skal fryse!

kjærestegave

Kjele fra Fiskars, kr 1713.

Kjærestegave: Til en mann som elsker å briljere på kjøkkenet, er en kul og maskulin gryte tingen. Med denne kjelen kan mannen diske opp med de herligste retter. Ellers har man jo alltids take-away…

kjærestegave

Pulsklokke fra Polar, kr 1280.

Er ikke kjæresten din sporty allerede, blir han det garantert med en pulsklokke og kanskje et par raske briller. Nytt år, nye muligheter, som det så pent heter. God jul og godt nyttår!

Les også:

Denne kjekkasen hadde vi ikke forventet å se på catwalken

Julekjolene vi ønsker oss

Relatert