Livsstil

18. desember, 2018

Julegavetips

Her er det noen skikkelige gode tips til hva du kan gi i julegave, og hva du kan ønske deg selv.

Julegavetips: Desember, advent og julen står for døren og det er på tide å planlegge både hva du skal gi nære og kjære i julegave i år, og ikke minst hva du skal sette på din ønskeliste. Elle har du kanskje allerede begynt?

ELLE-infleuncer Lene Orvik har laget en herlig liste med julegavetips, perfekt til planleggingen. Så nå kan du sette på litt julemusikk og ta fram penn og papir og starte på årets julegavelister.

Se de fineste julekalenderne

Gode julegavetips

Når jeg kjøper – og ønsker meg julegaver, tenker jeg alltid forbruksvarer. Noe jeg vet man får bruk for, uansett. Da er man liksom safe! Til jentene mine kjøper jeg gjerne ting som jeg elsker selv, fordi jeg vet at de som regel liker det samme.

♥ Presskanne (dette står på årets ønskeliste i år) Jeg synes hele greia rundt det med presskanne bare er så utrolig hyggelig! Kaffe er jo hyggelig i seg selv, og presskanne er noe jeg ønsker meg til helgefrokoster fremover. Dette er også en veldig fin gave å gi til kaffeelskere.

♥ Duftlys fra Byredo. Dufter som er helt nydelige er Bohemia og Bibliotheque, Safran er også god. De har et stort utvalg på Gimle parfymeri. 

♥ De nye lysestakene fra Stoff / Nagel. De elsker jeg! Du får kjøpt de hos, blant andre, Milla Boutique. 

Disse kan man kjøpe separat, man kan kjøpe flere deler – og man kan bygge på i uendeligheten. Selv har jeg kjøpt meg en svart som jeg har bygget litt på, og en liten i messing hvor jeg har plass til tre lys. De kommer i messing, svart matt, og sølv. Dette tror jeg kommer opp som en favorittjulegave i år, både å gi og ønske seg.

julegavetips

Beauty – eller bodyblur fra Vita Liberata, latte er en nydelig farge. Evt Dark Mousse + en hanske. Alle elsker GLØD.

♥ Drinkglass. De har noen fine sjampanjeglass i krystall fra Bolia. De er så kule og perfekt å gi til en venninne som er glad i å lage drinks! ♥  Se på de her.

♥ Produkter fra Aesop. Enten vanlig håndsåpe, dusjsåpe med skrubb eller en god ansiktsskrubb.

♥ Små gjestehåndklær fra Missoni. Det kan aldri gå feil.

♥ Verdens fineste leppestift fra Mac – Velvet Teddy.

Så er jeg glad i å gi sånne kosete gaver også. Som for eksempel en god rødvin, Nespresso-kapsler, knekkebrød fra feks Samson bakeri – og blande litt godsaker sammen i en gavepose som er litt spennende. Eller – en fin opplevelse sammen. Enten en lunsj, en middag – eller konsert.

Hovedhensikten med å gi gaver synes jeg, er at mottageren skal få en god, koselig følelse rundt det og glede seg til å ta det i bruk.

Og husk : det er tanken som teller. Ikke prislappen! Mitt siste tips er å lage personlige julekort.

I år skal jeg lage kort med bilder av personen jeg skal gi gave til – og drysse på med hyggelige ord, komplimenter og hvorfor den personen er viktig for meg i livet mitt!

Å gi skal være en glede, ikke stress!

Jeg kjøpte HP sin Sprocket skriver som du kobler til telefonen og skriver ut små, skjønne bilder på 0 komma niks. Så koselig å gjøre det lille ekstra ♥

Besøk bloggen til Lene her!

Flere julegavetips: 

Glitrende øredobber

Camilla Pihls nye bok

Perfekt venninnegave: Neglelakk

Relatert