mote

Jeans er den ultimate hverdagshelten 

Enhver garderobe trenger et par favorittjeans. 

Publisert Sist oppdatert

Jeansen ... blir vi noen gang lei?  

Vi tror ikke det, og denne høsten har jeansen fått enda større spillerom i motebildet. Jeansen kan styles til så godt som alt og blir egentlig bare bedre jo mer du bruker den. Den former seg etter kroppen, er slitesterk og sist men ikke minst – den er en skikkelig stayer i enhver fashionistas garderobe.

Les også: Dette er de 9 trendene vi har mest tro på for denne og den kommende sesongen.

Her er 7 inspirerende antrekk vi har lyst til å ta en copy-paste på denne uka!

8 ganger jeansen gjør hverdags-looken: 

En lys bleket jeans, et par svarte ballerinas og en kardigan – den perfekte hverdagstrioen! 

Jeans med litt bootcut er kommet tilbake i motebildet. Style de gjerne med et par Dr. Martens, et svart belte, en magetopp med en blazer over. Et moderne og kult antrekk! 

Hvorfor ikke prøve seg på den litt mer baggy jeansen denne sesongen? Vi elsker måten denne baggy jeansen er stylet med en kort chic jakke og kitten heels. 

En svart pologenser er helt perfekt med en jeans og kamelfarget blazer – en chic hverdagsuniform vi ikke får nok av. Gucci-beltet gir antrekket det lille ekstra, og det samme gjør de store solbrillene. 

Den danske moteprofilen, Emili Sindlev, er alltid først ute med det siste, og hun har for lengst kastet seg på den baggy jeans trenden. Her lekent stylet med en oversized Gucci-kardigan og røde pumps. 

En vasket lys jeans er helt perfekt med en lys skjorte og trench over. Hverdagsantrekket vi tyr til hvis en kleskrise skulle ankomme. Stylet med hæler blir den looken ekstra pyntet. 

Den norske moteprofilen og modellen, Rawdah, er alltid like inspirerende, og i et heltblåt denim-antrekk er hun som alltid like fin! 

Gå for lange jeans denne høsten, og style den gjerne med en liten jakke over og et fint belte. Pyntet denim på 1-2-3! 

Har du fått med deg denne trendfargen? 

Powered by Labrador CMS