Mote

Ni trender vi spottet under moteuka i Paris ... 

... og trendene vi har mest tro på denne og kommende sesong.

Publisert

Saken inneholder annonselenker

Hvis det er én ting vi elsker å gjøre i ELLE-redaksjonen så er det å spotte nye trender, og moteukene er helt perfekte for akkurat det – å måle temperaturen på både inneværende sesongs trender, men også å oppdage helt nye. 

Her er de ni trendene vi har mest tro på for høsten 2023 – og noen nye som kommer til å bli enda sterkere neste sesong.  

Ønsker du den en ny genser?  Her er våre favoritter akkurat nå!

9 trender vi har tro på: 

Power-blazeren

Høstens store må-ha!

Er det én trend som gjelder denne sesongen, så er det power-blazeren. De brede skuldrene fra 80- og 90-tallet er sterkt tilbake. Stylet med alt fra blyantskjørt til hverdagslig denim er dette blazeren som kjapt tar deg inn i trendbildet for høsten 2023. 

Polokragen

Den store snakkisen for våren 2024.

Er det én trend man kan lukte at kommer til å eksplodere neste vår, så er det returen av polokragen. Allerede har de ivrigste trendsetterne kastet seg på bølgen, og polokragen vi så mye av på catwalken for neste sesong. 

Den lange kåpen

Helst skal den være fotsid.

Denne høsten skal kåpen være ekstra lang og dramatisk, og aller helst fotsid. Høsten handler om å leke seg med masse dramatikk i antrekket! 

Gull

Høstens mest glamorøse farge.

Høstens mest glamorøse trendfarge er gull. Glimt til med litt gullfarget tilbehør eller et gullplagg –denne metalliske fargen er helt nydelig å bruke for å friske opp for eksempel klassisk grå. Og til den kommende  festsesongen er svart og gull en udødelig kombinasjon! 

Trusetrenden

Trenden for den vågale.

Kanskje høsten 2023 er tiden for å kaste seg ut i noe nytt? Hvorfor ikke prøve trusetrenden? Bottega Veneta introduserte trenden i fjor, og Miu Miu gjorde den bare enda større i år ... Style  trusen med litt mer «kledd» materiale som et par strømpebukser under, og ha en oversized hettegenser og ullkåpe over. Hei høstlook 2023!  

Pop av rødt 

Fargen som definerer høsten 2023.

Hvis det er én farge som skal definere denne høsten, er det rødt. Gå for en helrød look, eller elementer av rødt i ditt neste antrekk – caliente!

Det gjennomsiktige skjørtet

Den transparente trenden tar nye former denne høsten.

La beina komme til sin rett i en av høstens mest avslørende trender: Det transparente skjørtet. Er du av den blyge sorten, kan du fint style det gjennomsiktige skjørtet med en oversized blazer eller en lang strikkegenser over.  

Ladylike-blusen

Finn fram ladyen i deg! 

Gå en chic og elegant høst i møte med denne trenden! En vakker og tidløs bluse, gjerne i et delikat materiale og med detaljer som sløyfer eller volanger.

Det lange skjørtet

Skjørtet som varmer gjennom vinteren.

En trend som forstsatt gjelder denne sesongen er det lange skjørtet. La antrekket få noen centimeter til og med det en følelse av «kleddhet», og style det lange skjørtet med alt fra fine skjorter til strikkede gensere. 

Har du fått med deg denne elegante trenden?

Powered by Labrador CMS