Kle om soverommet til vår: Vi befinner oss i årets kanskje mest magiske tid. Hver dag med sol kjennes ut som den første, og sakte, men sikkert våkner alt til liv igjen. Og hva er vel bedre enn å våkne – hver morgen – til en følelse av vår? I ukens rom slipper vi våren inn på soverommet!

Slik innreder du et vårlig soverom

Naturen er en viktig del av det som virkelig symboliserer våren, og derfor er naturmaterialer en selvfølge på et vårlig soverom. Denne sengegavlen i rotting er minst like fin mot et fargerikt sengetøy, som med et krispy, hvitt sengetøy i lin.

sengegavl rotting

Sengegavl 180 cm, 2799,-

Vi elsker Studio Bazar, ikke minst for deres fantastiske tekstiler! Dette sengeteppet er virkelig en drøm!

sengeteppe studio bazar vårlig soverom

Sengeteppe, fra 1300,-

Du har sikkert hørt om det norske merket Myyk? Du vet, de som lager verdens myyykeste sengetøy? Ikke bare er det mykt, men fargepaletten er til å spise opp! Et sikkert vårtegn er lukten av syriner, og med dette sengetøyet kan du starte hver dag i en «eng» av syriner!

vårlig soverom myyk sengetøy lilla

Dyntrekk + putetrekk, fra 1150,-

Dersom du har fire (eller flere) hodeputer i sengen kan du kombinere to (eller flere) ulike farger for å skape fine kontraster i sengetøyet. Ofte er soverom malt i nøytrale farger, og da kan du helt fint sette litt farge på hverdagen med sengetøyet. Disse putetrekkene i mint harmonerer perfekt mot sengesettet i syrinlilla. For deg som virkelig elsker farger er dessuten amalfigult herlig mot syrin. 

myyk putetrekk mintPutetrekk, fra 250,-

Hverdagsluksus

Ingenting er som å ligge lenge i sengen en søndag, og våkne så sakte som mulig. Da er det herlig å kunne starte dagen med inspirasjon – gjerne med den seneste utgaven av ELLE. Dette magasinstativet kan få fast plass ved sengekanten, slik at du kan ta det helt piano, med magasin på magasin til å underholde deg med.

magasinstativ

Magasinstativ, 399,- (annonse)

Friske blomster gjør underverk for et rom, og hører utvilsomt hjemme på soverommet. Denne vasen kan fylles med alt fra store, ville buketter til eucalyptus og lavendel.

splash vase hay

Vase, 599,- (annonse)

Den vakre buketten kan for eksempel stå på dette nattbordet, slik at du kan våkne til lukten av friske blomster hver morgen!

hm nattbord

Nattbord, 1299,- (annonse)

Og like ved sengen kan du plassere disse deilige mandarinfargede tøflene…

tøfler hay

Tøfler, 229,- (annonse)

En liten dose luksus er aldri feil på soverommet, og denne puffen gir et lite blaff av Paris – og ingenting slår våren i Paris!

puff

Puff, 1199,-

Sist, men ikke minst – hvis man ikke kan drømme på soverommet, hvor kan man egentlig drømme? 5321-lampen fra Gubi er en av mange ting vi drømmer om, og kanskje dette er våren der drømmen blir til virkelighet?

gubi 5321

Lampe, 5395,- (annonse)

Gjør stas på soverommet denne våren. Det er tross alt der du både begynner og avslutter hver eneste dag.

 

Relatert

hvitt interiør

Nå er det denne trenden som gjelder i hjemmet

Vi ønsker oss hvite ting til hjemmet.
lucy williams

Vi lar oss inspirere av hjemmet til Lucy Williams

Influencer, Lucy Williams, har skapt et drømmehjem i London.
interiør soverom

Dette ønsker vi oss til soverommet nå

10 fine ting til soverommet.

Les også

UKENS ROM: Barnerom

Slik innreder du et barnerom med fokus på barnas lek.

Ukens rom: hjemmekontor

I UKENS ROM er det selvfølgelig hjemmekontoret som gjelder – for finnes det egentlig noe annet om dagen?