Vi er alltid på jakt etter inspirasjon, og må ærlig innrømme at mye av vår research involverer scrolling (les: flere som kjenner seg igjen?). Vi finner stadig nye favoritter på Instagram, og har allerede hentet mye inspirasjon fra spanske it-girls som Gala Gonzales og Blanca Miro til årets sommergarderobe.

Vår «seneste» obsession er britiske Lucy Williams. Det vil si, vi har fulgt @lucywilliams02 i en årrekke, og derfor var gleden stor da hun i oktober 2020 åpnet kontoen @lucywilliamshome og lot oss følge med på renoveringen av hennes Viktorianske London-hjem.

Hvem er Lucy Williams?

Lucy Williams er en britisk influencer, skribent, og kreativ konsulent som bor i London med ektemannen, Ruaraidh, og hunden Finn. Vi følger henne for alt fra inspirerende antrekk, til interiør og magiske feriebilder.

lucy williams
Foto: @lucywilliamshome / House and Garden UK
Etter nærmere to år med oppussing står Lucy Williams hjem endelig klart, og Instagramkontoen som tidligere bestod av bilder av bygningsarbeid, inspirasjon, tekstil- og material-prøver er nå proppfull av dokumentasjon fra et fiks ferdig drømmehjem!

Inspirert av Ganni

Til House and Garden forteller Lucy Williams at hun blant annet har latt seg inspirere av Ganni-gründere, Ditte og Nikolaj Reffstrup, og det California-baserte design studioet Reath Design, og at møtet mellom California og Skandinavia går som en rød tråd gjennom hele hjemmet.

Hun forteller også at hun har gjort oppussingen og planleggingen av sitt nye hjem i samarbeid med London-baserte Flower Michelin Architects, og at fokus har ligget på å skape et hjem som reflekterer selve livet hun og ektemannen faktisk lever, fremfor å være et museum for det.

lucy williams
Foto: @lucywilliamshome / House and Garden UK
lucy williams
Foto: @lucywilliamshome
Ikke minst lar vi oss inspirere av alle farger og materialer. Marmor, retro-fliser, originalt treverk, kombinasjonen av støvete pasteller og klare farger er bare noen av høydepunktene som utgjør det unike hjemmet.

lucy williams
Foto: @lucywilliamshome
lucy williams
Foto: @lucywilliamshome
Spiseområdet bades i naturlig lys fra takvinduet som går over store deler av kjøkkenet.

@lucywilliamshome
Foto: @lucywilliamshome
lucy williams home
Foto: @lucywilliamshome
Et helt spesielt speil laget av den australske designeren, Lucy Montgomery, har fått hedersplassen på det ene badet.

lucywilliamshome
Foto: @lucywilliamshome
Denne lille loungen er innredet med nesten utelukkende vintage-funn!

Sjekk ut @lucywilliamshome for mer inspirasjon!

Relatert

hvitt interiør

Nå er det denne trenden som gjelder i hjemmet

Vi ønsker oss hvite ting til hjemmet.