Idag er det 20 år siden prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i Paris. Vi minnes moteprinsessen med den ikoniske klesstilen som døde så altfor tidlig <3

 

Lekre pasteller: Prinesse Diana deltar på en ballettforestilling på The London Coliseum den 7 juli 1992 ikledd et fotsid rosa silkeskjørt med en hvit lekker skjorte til. (Foto: Getty Images)
Vakre Diana: Ikledd en stor hvit hatt, perleøredobber og en blåstripet dress fra Klein. Den vakre prinsessen sjarmerte en hel verden med smilet sitt. Her i Melbourne 27. januar 1988. (Foto: Getty Images)
Kvinnen i rødt: Diana ikledd en rød drakt på vei til å besøke St Mary's Hospital i Paddington mars 1989. (Foto: Getty Images)
Som tatt ut av et motemagasin i 2017: Diana med prins Harry på armene ikledd en rålekker, knelang dressjakke med stor sløyfe i halsen. (Foto: Getty Images)
Like trendy idag: Diana ikledd en drakt signert Catherine Walker og hatt fra Philip Somerville under et offentlig besøk i Kuwait, mars 1989. (Foto Getty Images)
På ball i Paris: Diana deltar på en middag på den britiske ambassaden i Paris under sitt offisielle besøk til Frankrike den 10 November 1988. (Foto: Getty Images)
Like trendy idag: Prinsesse Diana deltar på en polo kamp i 1983 ikledd prikket bluse med puffermer, en av sommerens store trender denne sommeren. (Foto: Anwar Hussein/WireImage)
En ekte lady: Prinsesse Diana visste hvordan hun skulle kle seg elegant, her i en beige dresskjole med matchende hatt, i oktober 1985. (Foto: Getty Images)

Relatert

Trend: Kabelstrikk

Den perfekte looken for vinteren.

Fem fine: Platåsko

Disse trendskoene løfter antrekket til nye høyer.

Slik styler du cargobukser

Dette er trenden som kommer til å ta av i 2022.