ANNONSE

27. november, 2019

Bruker du riktige hudprodukter?

Med denne profesjonelle hudanalysen kan du finne ut hvilke produkter huden din faktisk trenger!

Annonse i samarbeid med Dermalogica

Noen gang lurt på hvorfor et serum eller en dagkrem er fantastisk for venninnen din, men ikke gjør helt susen for deg?

Alle har unik hud, og huden endrer seg alltid med sesong, alder og livssituasjon. Derfor kan det være en utfordring å finne produkter som møter nettopp din huds behov i jungelen av hudpleie.

Med denne profesjonelle hudanalysen kan du finne ut hvilke produkter huden din faktisk trenger!

Dermalogica Face mapping

Dermalogica Face Mapping viser deg veien til en sunn og glødende hud, og gir deg en personlig Skin Fitness-plan med skreddersydde produktanbefalinger.

En rekke forhandlere i Norge gjennomfører Dermalogica Face Mapping i tillegg til flere ulike Dermalogica-behandlinger.

Finn din Dermalogica-forhandler her! 

En Face Mapping er en hudanalyse som analyserer din hud, område for område. Dette er fordi huden kan ha ulike hudutfordringer i for eksempel kinn, hake, panne og rundt øynene.

ELLE-profil Ida Tabak var på besøk hos Cocoon som fører Dermalogica, og her deler hun sine opplevelser og anbefalinger.

Jeg har alltid testet ut ulike produkter, men gjerne produkter jeg har fått anbefalt av en venninne eller lest om. Det vil jo ikke si at de er riktige for min hud. Så jeg lærte en god del om de ulike områdene i ansiktet mitt og hvilken behandling den bør få for at jeg skal få det resultatet jeg ønsker.

Fortell om din opplevelse med Dermalogica Face Mapping? 

– Oppsummert er jeg veldig fornøyd med min opplevelse av Dermalogica Face Mapping. Jeg ble godt tatt i mot av damene på Cocoon. Jeg begynte med å fylle ut et skjema med spørsmål for å kartlegge mine rutiner og hvordan jeg tenker at min hud er. Videre startet Heidi med å analysere huden min…

Fant du ut mye om huden din som du ikke visste fra før? 

– Ja, en god del. Jeg har aldri tatt hensyn til de ulike områdene i ansiktet og visste ikke at de trenger ulik behandling. Med Face Mapping viste Heidi meg hvilke områder som var tørrere enn andre og som trengte mer pleie for å lysne arr og pigmentflekker. Jeg lærte blant annet at jeg selv kan kontrollere utbrudd og rødhet i huden min ved bruk av riktige produkter.

Har du brukt riktige produkter tidligere eller lærte du mye nytt om huden din? 

– Tidligere har jeg ikke brukt riktige produkter til huden min nei. Jeg har egentlig kun renset den lett og gitt den fuktighet uten å bry meg så mye mer om den.

Hvilke produkter ble du anbefalt? 

– Jeg fikk anbefalt en hudpleieserie fra Dermalogica, som gjør at huden min blir renset ordentlig og får nok fuktighet. Produktene jeg fikk anbefalt var Precleanse, Special Cleansing Gel, Daily Microfoliant som eksfolierer huden skånsomt og Biolumin C-serum som jeg bruker over alt i ansiktet utenom haken.

– På haken, hvor jeg sliter litt med akne, skal jeg bruke Age Bright Clearing Serum og Age Bright Spot Fader dersom jeg kjenner at det kommer kviser. Til slutt skal jeg bruke dagkremen Prisma Protect med solfaktor 30 og nattkremen Sound Sleep Cocoon som lukter av lavendel.

DERMALOGICA PRO POWER PEEL:

I tillegg til Face Mapping fikk jeg en rask 30-minutters Pro Power Peel behandling, som er en høyaktiv peeling.

Denne effektive, kjemiske peelingen glatter ut huden og motvirker aldringstegn, hyperpigmentering og akne etter hva hudutfordringen er.

Hudterapeuten bruker hudanalysen som grunnlag for hva din hud faktisk trenger. Det betyr at hver Pro Power Peel tilpasses hver enkelte kunde.

Hvordan føltes huden din ut etter Pro Power Peel-behandlingen?

– Huden føltes fresh og jeg hadde en fin glød. Før behandlingen ga Heidi meg beskjed om at jeg muligens kunne bli litt tørr og eventuelt flasse litt i noen dager etterpå. Jeg ble bare litt tørr, men langt i fra sånn at det var ubehagelig eller jeg begynte å flasse. Nå som det er gått en liten stund føles huden min mye mykere og den ser jevnere ut.

Hva er så bra med denne behandlingen?

– Jeg likte at behandlingen var tilpasset huden min. Heidi gikk grundig over huden min og fortalte meg formålet med hvert enkelt produkt hun brukte der og da og ga meg råd om hvilke produkter jeg skulle bruke i tiden etter behandlingen.

Hvorfor bør man ta denne behandlingen?

– For min del er jeg veldig glad for at jeg tok denne behandlingen. Nå er jeg snart 27 år og har ikke vært spesielt flink til å passe på huden min tidligere, så det er vel på tide nå! Dette er en behandling som passer for alle siden du får en behandling som er tilpasset din hud basert på analysen som blir gjort.

Klikk her om du ønsker å teste ut Dermalogica Face Mapping!

«Jeg har alltid testet ut ulike produkter, men gjerne produkter jeg har fått anbefalt av en venninne eller lest om. Det vil jo ikke si at de er riktige for min hud. Så jeg lærte en god del om de ulike områdene i ansiktet mitt og hvilken behandling den bør få for at jeg skal få det resultatet jeg ønsker.»

Relatert