ANNONSE

15. mars, 2019

7 perfekte ting du pakker med deg i feriekofferten

Det er særlig én genial greie vi ALDRI reiser uten.

I annonsesamarbeid med Elkjøp

Planlegger du en påskeferien til varmere strøk, eller er på jakt etter noen drømmende saker å fylle sommerkofferten med? Mye av det aller beste koffert-innholdet har allerede ankommet butikkhyl- lene, eller er like rundt hjørnet. Vi har selvfølgelig samlet de råeste godbitene for deg her.

Stikkordene er pene pasteller, plagg du kan style på utallige måter og den perfekte reisepartneren som vil heve hele turopplevelsen flere hakk – nemlig laptopen HP Spectre Folio. Den reiser vi ALDRI uten! 

Strandkjolen som funker til ALT

En lang og sval kjole i en dus, bohemsk mønstermiks er like fin over bikinien og lave sandaler på dagen, som den er til høye hæler og et belte i livet på kveldstid. Topp det med en clutch og lepper i en sterk farge for den ultimate ferielooken. Denne kjolen tar ikke store plassen i kofferten og kom- mer garantert til å bli vår store go to-kjole sommeren gjennom.

HP Spectre Folio

Kjole fra H&M Studio, kr 1499.

Det ultimate reisefølge

Det er mye dødtid som skal fylles når du er ute og reiser. På flytoget, ved gaten og selvfølgelig under selve flyturen til drømme-destinasjonen. Da er det lite som er bedre enn å kunne flippe opp en skjerm og binge favorittserien eller en film eller tre. 

Den eksklusive laptopen HP Spectre Folio pakker du enkelt med deg i veska og på reisen din. Levetiden på batteriet er imponerende bra, med hele 18 timers (!) brukstid, som er nok til en hel dags bruk og vel så det, og dermed gjør den til det ultimate reisefølget. 

Tastaturet er også bakbelyst. Det innebærer at du kan fortsette å jobbe selv når lysforholdene ikke er av det beste slaget – som om bord på flyet på en sen jobbreise. Det er helt ypperlig når deadline nærmer seg og det fortsatt gjenstår en ting eller to.

HP Spectre Folio

Den bærbare laptopen er kjapp, supergod å bruke og den første PC-en i verden som er kledd i 100 prosent konjakkbrunt skinn, som gjør den til et realt stilikon med god beskyttelse som varer og varer, og bare blir finere med årene. SÅ lekker, luksuriøs og elegant! Oppløsningen på skjermen gir bilder med en fantastisk kvalitet, og lyden fra de fire HP-høyttalerne med HP Audio Boost, er finjustert av eksperter hos Bang & Olufsen. 

HP Spectre Folio kan også brukes som en tablet, som gir deg muligheten til å ha den oppe under både take off og landing når du er ute og flyr. Den har også en utrolig god touchskjerm, i tillegg til muligheten for hurtigopplading. Slå maskinen av, og gå fra 0 til 50 prosent ladning på cirka 30 minutter – genialt ved en mellomlanding.

Les mer om HP Spectre Folio her! 

Bænkers bling

Det er lite som er så fint til saltvannskrøller og glowy hud som et par skinnende, feminine øredob- ber. Strandlooken blir komplett, samtidig som det tar ettermiddagsantrekket ditt til et nytt nivå. Dis- se øredobbene i gull og pastell er både skikkelig vakre og anvendelige!

HP Spectre Folio

Øredobber fra Annie Berner, kr 5600.

 

Statement-tee

Plagget som passer til absolutt alt! En hvit t-skjorte blir alltid pakket i kofferten, og det skal den selvsagt gjøres også i år. Style den til jeansshortsen og bikinien på stranda, og under en kjole eller til favorittskjørtet på kveldstid.

 

HP Spectre Folio

T-skjorte fra Ganni, kr 799.

Superskjøret

Et deilig, knallfarget omslagsskjørt er lett å svinge på seg og bruke. Style det til badedrakten, eller til den hvite t-skjorten og et par metalliske hæler når det er duket for middag.

HP Spectre Folio
Skjørt fra Fall Winter Spring Summer, kr 1599.

Stripefest

En lett veske du kan kaste det meste du trenger med deg er akkurat det vi vil ha på ferie! Magasiner, en bok, solkremen. håndkleet og vel så det får plass i denne stripete herligheten.

HP Spectre Folio

Veske fra Samsøe & Samsøe, kr 599.

Bra badedrakt

Det er lurt å sikre seg det fineste badetøyet før det er utsolgt, og mye finnes i butikk allerede nå. Det fine med en badedrakt er at den også kan brukes som body/topp. Ikle deg den både når du chiller ved bassengkanten, enten alene eller over en lett kaftan, og kombiner den med olashortsen eller fa- vorittskjørtet på kveldstid. Denne varianten med prikker og et feminint, off the shoulder-snitt med volanger er nøyaktig det vi vil pakke med oss i årets feriekoffert.

HP Spectre Folio

Badedrakt fra Love Stories, kr 1600.

 

Psst! HP Spectre Folio fås eksklusivt hos Elkjøp. 

Annonse i samarbeid med Elkjøp

Relatert