Matchende sett på ønskelista!

Foto: Imaxtree

Ready, matchende sett, GO!

Publisert Sist oppdatert

Matchende sett: Nå er sommeren, og alt det medfører, i gang for alvor! Det skaper også et annet behov for selve garderoben...

Festivaler, bryllup, sene kvelder, sommeravslutninger, og ikke minst – ELLEfesten – har preget uken som gikk, og dette er bare starten! I slike hektiske (men herlige) perioder, hvor fokuset ligger mest på alt som er gøy (les: i all hovedsak utenfor hjemmets fire vegger, der har vi tilbrakt nok tid de siste to årene) vil vi være så spontane og fri som mulig.

Og det siste man trenger da, er en kleskrise. Da er matchende sett verdens beste "garderobe-hack". Har du funnet overdelen, har du også funnet underdelen, noe som gjør det lekende lett å kle på seg!

Matchende sett er også noe av det vi ser mye av under moteukene, og dette kan nok ha noe å gjøre med at dette er en look som syntes og som virkelig gjør inntrykk. Når det er sagt kan et matchende sett like gjerne være monokromt og minimalistisk, som et maksimalistisk statement.

Vi har valgt ut fem sett med matchende sko, som passer til ulike anledninger, og kan kles opp og ned etter ønske. Hvert plagg kan også kombineres med andre plagg i garderoben, som jeans, en oversized skjorte, eller en deilig kasjmirgenser.

Apropos kasjmir – har du fått med deg ELLEs capsule collection, laget i samarbeid med Kashmina?

Shopping: Matchende sett

Topp med paljetter fra &Other Stories, 690,- (annonse)

Skjørt med paljetter fra &Other Stories, 790,- (annonse)

Vi er fortsatt ikke mettet på glitter etter ukens ELLEfest, og hvis du føler på det samme kan du se alle bilder fra den rosa løperen her!

Sandaler med knyting fra H&M, 249,- (annonse)

Dersom du skal investere i et par fine sko til fest, er sandaler og heler i sølv eller gull et veldig godt alternativ! Det passer til det aller meste, har lit wow-faktor, og er like fint året rundt.

Stripete kardigan fra H&M, 399,- (annonse)

Strikket shorts fra H&M, 399,- (annonse)

Sandaler med snøring fra H&M, på salg – 199,- (annonse)

Skjorte med paisleymønster fra H&M, 399,- (annonse)

Løse bukser med paisleymønster fra H&M, på salg – 229,- (annonse)

Et "pyjamas-sett" kan enkelt dresses opp og ned etter behov, passer perfekt til sommeren for deg som ønsker å være spontan. Du kan style det med flate sandaler på dagtid, og bytte heels for kvelden.

Sandaler med snøring fra H&M, 249,- (annonse)

Bluse med blomsterprint fra Lindex, 299,- (annonse)

Skjørt med blomsterprint fra Lindex, 299,- (annonse)

Flettede sandaler fra H&M, 399,- (annonse)

Dobbeltspent blazer fra H&M, 699,- (annonse)

Dressbukser fra H&M, på salg – 299,- (annonse)

Dressen er en av våre favoritter når det kommer til matchende sett! Denne kan styles med både flate og høye sandaler, og med en enkel t-shirt eller en tank top.

Heklede sandaler fra &Other Stories, 1400,- (annonse)

Powered by Labrador CMS