Annonse

Egentlig trenger du bare disse 3 beautyproduktene i sommer

Våre sommer-must er fra House of Dohwa og fra Steambase.

Solkremen, rensen og hjemmespaproduktet du trenger akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

Sommeren er definitivt lang og digg, men den har også tendens til å ta litt på både hud og hår. Gode skjønnhetsprodukter er et must for å tilføre både pleie og næring. Dessuten, er det da aldri feil med litt egenpleie etter en lang dag i solen!

Alle gode ting er tre denne sommeren. Nærmere bestemt: solkrem, rens og øyemasker. Med damp!

Vi har tre soleklare favoritter fra House of Dowha og Steambase. 

Første bud: Solbeskyttelse

Bruk av solkrem, i tillegg til andre vaner for å beskytte huden mot soleksponering, er virkelig et must. Og for å sørge for at du faktisk bruker den, og reapplikerer ofte nok, bør du velge en god solkrem som du trives med. 

House of Dohwa Rice Bran Sunscreen tilbyr den perfekte solbeskyttelsen for alle hudtyper. Det innebærer naturligvis at den beskytter mot både UVA- og UVB-stråler samt at den har både SPF50+ og PA++++.

Når det er sagt, er denne solkremen mer enn bare en solkrem, fordi den også tilbyr  en rekke hudvennlige fordeler. Den beroliger og nærer rød og irritert hud som har vært eksponert for sollys, og bidrar til jevn og strålende hud. Ja, takk.

Solkremen er laget på blant annet risekstrakter hentet fra det uberørte området Icheon i Korea, med et ønske om å gi huden din akkurat den rike næringen den fortjener. Og det er nettopp disse høykvalitets, næringsrike riskornene som også bidrar til den deilige, myke lotion-aktige formuleringen. Det betyr: enkel påføring, en solkrem som absorberes raskt, og som ikke etterlater noen white cast

Dette er ikke alt: her er det lagt til prestekrageblomstekstrakt for en behagelig og subtil blomsterduft. Et siste, stort pluss, er at den er helt nydelig på ekte minimalistisk vis, og perfekt å ha med i  alle vesker sommeren gjennom.

Solkremen SPF50+ fra House of Dohwa kommer i en fresh, minimalistisk innpakning.
Solkremen du har lyst til å bruke riktig og nok av.

Vaske dagen vekk

Sommeren igjennom utsettes huden vår for sol, salt, sand, svette, vær og vind - og kanskje noe ekstra digg mat, snacks og drikke. Du gjør deg selv en stor tjeneste om du opprettholder de gode renserutinene. 

Ansiktsrensen House of Dohwa Rice Bran Powder Wash både eksfolierer og nærer huden, takket være næringsrike riskli-ekstrakter. Rensen fjerner forsiktig døde hudceller, samtidig som den bevarer hudens fuktighetsbalanse og opprettholder den optimale pH-verdien. Riskli-ekstraktene er rene skattekisten av essensielle aminosyrer, vitaminer og proteiner, og de arbeider sammen for å jevne ut hudtonen og avdekke en klarere hud.

Med denne rensen, tør House of Dohwa å love flere fordeler: Ren og silkemyk hud, beroligelse av hudinflammasjon samt stimulering av kollagenproduksjonen. I tillegg, kommer beskyttelse mot skadelige solstråler og reduksjon av pigmentflekker. Slettes ikke verst.

Uansett din hudtype, inkludert sensitiv hud, kan denne rensen bli din perfekte følgesvenn. Den er spesielt egnet for de med tørr og ru hud som trenger litt ekstra omsorg.

House of Dohwa-produktene er 100% veganske og fremstilt i tråd med gamle, tradisjonelle metoder. Ingrediensene de er laget på er av ren, naturlig opprinnelse, og er EWG-sertifiserte, noe som garanterer en miljøvennlig produksjon. Sleng på en økologisk nedbrytbar emballasje, og du har produkter som er gode, helhetlige, mer miljøvennlige valg for skjønnhetsrutinen din!

House of Dohwa Rice Bran Powder Wash både eksfolierer og nærer huden, takket være næringsrike riskli-ekstrakter.
Å opprettholde gode renserutiner sommeren gjennom er et skikkelig must.

Under øynene

Fordi det eneste vi vil skal være Prada er faktiske vesker - ikke "the bags under my eyes". 

Steambase sine revolusjonerende øyemasker med damp lar deg drømme deg bort til en verden av avslapning og velvære. Hva er vel skandinavisk sommer uten en evigvarende sommernatt eller to (eller ti?)? Det er fort gjort å våkne med langt mer puffy øyne enn man synes man kler. 

Disse øyemaskene tar selvpleie til nye høyder ved å kombinere beroligende både varme og revitaliserende damp - alt pakket inn i en liten, luksuriøs pakke. Når du åpner Steambase sin eksklusive øyemaske, utløses en varm damp som skal mykgjøre huden rundt øynene dine, og frigi spenninger etter en lang dag. Dampen åpner også porene og gir en foryngende følelse, samtidig som den forbedrer sirkulasjonen og reduserer synligheten av trøtthetstegn. 

Maskene er beriket med naturlige ekstrakter og essensielle oljer som beroliger og nærer huden, og gir deg en følelse av total avslapning og velvære. Og du kan velge i hele åtte varianter! Dette lukter hjemme-spa på høyt nivå, og passer perfekt når du skal ta deg en velfortjent pause.

Øyemaskene fra Steambase vil trolig revolusjonere hjemme-spaet ditt.
Øyemaskene tar selvpleie til nye høyder ved å kombinere beroligende både varme og revitaliserende damp.
Powered by Labrador CMS