Trenger du en serie i gråværet?

Da bør du sjekke ut disse!

Publisert Sist oppdatert

Serietips: Har du ingen planer for resten av helgen og trenger en bra serie å se på? Her har vi samlet alle serieartiklene vi har skrevet de siste månedene slik at du garantert skal finne noe å se på.

Sommerens seriefavoritter:

Våre seriefavoritter denne sommeren har blant annet vært en ny serie om Fox News og Richard Ailes, den myteomspunnede Anne Lister som banet vei for homofile på begynnelsen av 1800-tallet og NRK serien The Split.

Se våre seriefavoritter for sommeren 2019.

Seriefavoritter for juli:

I juli tipset vi blant annet om at sesong 3 av Stranger Things og sesong to av The Good Fight er tilgjengelig på henholdsvis Netflix og HBO. Vi tipset også om serien You Me Her og House.

Se våre seriefavoritter for juli.

Keanu Reeves er tilbake

Vårt 90-tallscrush er tilbake! Og nå er han hele internetts kjæreste. Er du en av dem som ble varm om hjertet da du så Keanu Reeves som den nye modellen for høstkampanjen til Saint Laurents herrelinje ? Eller kanskje du nylig har oppdaget ham, i hans suksessfulle comeback-rolle som hardtslående John Wick i action-triologien med samme navn?

Sjekk ut den nye serien med Keanu Reeves her!

Våre seriefavoritter i juni:

What | If

Serien om atomkraftverket i Chernobyl, Rennée Zellwegger som super hot dominater i ny spennende drama-serie og morsom svensk komedie på NRK.

Dette var seriene vi digget i juni!

Seriefavoritter i mai:

I mai så frem til en sommer fylt med bra serier og vi gledet oss blant annet til Hands Maid Tale, Euphoria og Big Little Lies.

Trykk her for våre mai-favoritter.

Visste du at Downtown Abbey blir til film?

Foto: Universal Pictures

Downton Abbey film: Endelig er den her! Traileren til filmen Downton Abbey.

Se traileren her.

To serier du bare må se på

Foto: HBO

I mai tipset vår kjære webredaktør Julie Marlen om sine to favorittserier for øyeblikket. Disse to seriene er nærmest umulige å ikke binge på en kveld. Disse må du bare se!

Julies seriefavoritter finner du her.

Powered by Labrador CMS