På badet med Radical Broccoli

Vi har tatt en titt i baderomshyllen til jentene bak Radical Broccoli – søstrene Anette og Susanne Bastviken.

Publisert Sist oppdatert

På badet med Radical Broccoli: Vi elsker å ta en titt i baderomshyllen til jenter vi digger, for litt ekstra inspirasjon og tips. Vi har tidligere vært på besøk hos Anne Line Leonthin, Rikke Krefting, Erica Mathiesen og Lea Meyer. Denne uken er det den grønne super-duoen, Susanne og Anette bak Radical Broccoli, vi stjeler noen tips fra!

Naturlig hudpleie og velduftende oljer

Foto: Radical Broccoli

Hvordan ser deres hudpleierutine ut?

Anette: Jeg renser huden hver morgen, enten etter morgentrening eller en tur med hunden min. Jeg bruker Rudolph Care Gentle Cleansing Foam, og tar deretter på Rudolph Care Instantly Smoothing Serum, og litt Rudolph Care Acai Anti Stress Facial Cream blandet med solfaktor 30. På kveden renser jeg på nytt med Rudolph Care Hydrating Cleansing Milk, og smører huden inn med samme krem, og litt Acai Facial Oil. Ukentlig gjør jeg en skrubb og maske med Rudolph Care Facial Scrub Mask. Jeg går også jevnlig til hudpleier som dyprenser huden.

Foto: Radical Broccoli

Anette Brastviken sverger til Rudolf Care, søsteren Susanne bruker jevnlig ansiktsrulle og Gua Sha for å løsne opp i spenninger og få god sirkulasjon.

Susanne: Jeg renser huden morgen og kveld. Jeg bruker en konjac -svamp (den er så kul fordi den kommer direkte fra naturen) til å rense ansiktet sammen med Rudolph Care Cleansing Milk. Så bruker jeg Rudolph Care Facial Oil Delight (med brokkoliolje 🥦) og Sun Face Cream faktor 30. Jeg elsker å bruke en ansiktsrulle eller Gua Sha for å løsne i spenninger og få god sirkulasjon i ansiktet. Om kvelden gjør jeg det samme, minus solkremen. Hvis tannpuss teller må jeg nevne favorittmerket Humble Co.

Solfaktor og eteriske oljer

Hvilke tre produkter kan dere ikke leve uten?

Anette: Rudolph Care Sun Face Cream spf 30 + 50 for en fantastisk solbeskyttelse som også er naturlig og økologisk. Rudolph Care Exfoliating Mask fordi den skrubber bort døde hudceller samtidig som den gir masse fukt. ISUN Rose Quartz Body Oil gir meg en luksuriøs følelse.

Foto: Radical Broccoli

Susanne: Kure Bazaar Organic Cuticle Oil er fantastisk for å få sterke negler og neglebånd. Nilens Jord Repair Balm er god til leppene, neglbånd og alle tørre områder så denne er helt fantastisk! Rudolph Care Sun Face Cream spf 30 er også en must i mitt liv, for å ta vare på huden.

Har dere en signaturduft?

Anette: Jeg bruker ikke parfyme, men jeg elsker likevel dufter. Jeg bruker røkelse, eteriske oljer og duftlys for å få en god atmosfære i rommet. Elsker for tiden lukten av teakwook & tobacco.

Foto: Radical Broccoli

Susanne lager også egne dufter av mandelolje og eteriske oljer...

Susanne: Jeg har en favorittduft som jeg kjøpte på Costa Rica, som er en blanding av eteriske oljer. Jeg har også laget egne dufter med mandelolje og noen eteriske oljer. Jeg er også stor fan av Rudolph Care Signature Notes, som er økologisk. Som du skjønner elsker jeg at produktene mine kommer direkte fra naturen, det føles så fint.

En ny favoritt

Hva er deres hemmelige beautytriks?

Anette: Under lockdown i Oslo ble vinterbading en stor favoritt som nå fortsetter året rundt. Det kurerer virkelig alt, fra dårlig humør til å føle seg opplagt og klar igjen. Ellers er det å tilbringe tid i naturen eller ved havet det beste for både kropp og sjel. Susanne: Det å finne roen og gleden innenifra! Om det er gjennom en svett løpetur, meditasjon, et bad i havet, å le, klemme en venn eller kose med Noah the dog. I tillegg elsker jeg å gi meg selv ekstra pleie med massasje, ansiktsbehandling eller badekar.

Og til slutt, hva er skjønnhet for dere, og har det forandret seg under pandemien?

Skjønnhet for oss, og som helt sikkert mange andre også er enige i, kommer virkelig innenfra. Det er energien man stråler ut, hvordan man møter verden og menneskene på sin vei. Det skjønneste som finnes er et godt hjerte.

Foto: Radical Broccoli

Følg Anette og Susanne Bastviken på deres Instagramkonto og nettside for en daglig dose inspirasjon og grønne tips!

Powered by Labrador CMS