Tone Damlis skjønnhetsfavoritter

Tone Damli (30) vil aller helst ha J.Lo-glød hver eneste dag, og tar hudpleien 
på alvor. Her deler hun sine skjønnhets-favoritter og beste tips!

Publisert Sist oppdatert

Vi har tatt skjønnhetspraten med nydelige Tone Damli. Og her er hennes skjønnhetsfavoritter og beste tips til hvordan du får glød.

Mer skjønnhet: Franske favoritter

I sminkepungen har jeg kompaktpudder, solpudder i fargen Sunkiss og rouge i fargen Papaya, alle fra Glo Skin Beauty. Favorittmaskaraen er Hypnôse fra Lancôme, brynspenn også fra Glo Skin Beauty i fargen Raven og leppestift fra Guerlain med fargenummer 520.

Jeg prøver å ha minst en «spadag» i uka, der jeg steller litt ekstra med både hud og hår. Da bruker jeg lang tid i dusjen, kurer håret med System Professional (Balance Mask B3) i håndkletørt hår. Etterpå bruker jeg Alpha Energy, som skal pleie både hodebunn og lengder skikkelig. Jeg vasker ellers håret mitt nesten hver eneste dag, og bruker et varmebeskyttende produkt.

Jeg striper håret mitt maks to ganger i året, gjerne på våren. Grunnfargen er min egen, men jeg liker å «freshe» det litt opp når sola gløtter fram, og man gjerne får litt farge i ansiktet.

Jeg er like opptatt av å ta vare på huden min som håret mitt. Jeg bruker produkter fra Zo Skin Health, som både hjelper meg med pigmentering og glød. Jeg går også jevnlig til hudpleier, der jeg får behandling etter behov. I hektiske perioder kan jeg fort merke det på huden, og da er det godt med en vitaminboost.

Jeg bruker enkel sminke, og har nesten aldri noe på øynene utenom maskara (jeg ser veldig trøtt ut uten). Jeg liker at huden er jevn og glødende, så kompaktpudder, solpudder og rouge må til. Jeg skulle gjerne hatt J.Lo- glød hver eneste dag!

Derfor bør du velge flytende bronzer!

Til fest er det gøy å dra på litt ekstra. Da kjører jeg på med øyenskygge og gjerne eyeliner. Jeg liker aller best jordtoner i ulike nyanser. Liner syns jeg er vanskelig å få til selv, så det hender jeg dropper det.

Jeg elsker ansiktsmister. Etter at jeg har påført sminken, sprayer jeg ansiktet slik at sminken setter seg og huden får ekstra glød. Jeg har også med meg misten i veska, da den er fantastisk deilig å spraye over ansiktet utover dagen, spesielt om man flyr. Akkurat nå bruker jeg en fra Jan Thomas Studio Cosmetics.

Mine beste skjønnhetstips er, ganske klassisk, å drikke masse vann. Men også å generelt ta godt vare på hud og hår. Ikke sluntre unna. Rens huden morgen og kveld, og bruk riktige produkt for din hud. Og trening, da, det gir en skikkelig indre boost som også synes på utsiden.

Jeg kurer håret to til tre ganger i uka, noe jeg tydelig merker at håret mitt setter pris på. Jeg prøver å unngå varme stylingredskaper i hverdagen, da må håret få hvile. Håret mitt får ofte gjennomgå i jobben min med mye styling, så da er det viktig å ta pauser når jeg kan.

Cara Delevingne er mitt skjønnhetsikon. Jeg synes hun er fantastisk vakker (med de fineste øyebryna), og så ser det ut som hun gir litt f. Det digger jeg!

Tones favoritter

1. Bronze sunkiss fra Glo Skin Beauty, 359,-// 2. Papaya Rouge fra Glo Skin Beauty, 239,-// 3. Rouge G Lipstick no 520 fra Guerlain, 310,-// 4. Hypnôse maskara fra Lancôme, 310,-

1. Alpha Energy fra System Professional, 919,-// Balance Mask fra System Professional, 399,-

Flere skjønnhetstips:

Darja Barannik

Camilla Pihl

Caroline Berk Eriksen

Powered by Labrador CMS