Arkiv

26. september, 2018

Derfor bør du velge flytende bronzer

Legg bort pudderet, med en flytende bronzer får du den mest naturlige gløden på 1-2-3!

Har du, som oss, merket at sommergløden allerede har begynt å forsvinne? Da er det på tide å finne frem solpudderet igjen! Men hvorfor ikke teste en flytende variant denne gangen? ELLEs skjønnhetsansvarlig har for lengst lagt det tørre pudderet på hylla og synes en flytende bronzer gir et langt mer naturlig og langvarig resultat. I tillegg er det enklere å bygge opp fargen til den nyansen som passer best til din hudtone.

Slik bruker du flytende bronzer:

Når du skal legge et slikt produkt er det best å bruke en myk og tett blush- eller pudderkost, eventuelt en fuktig svamp.

Drypp litt produkt på håndbaken, det holder stort sett med produkt på størrelse med en ert til hele ansiktet. Dypp kosten i bronzeren og prikk produktet på de områdene av ansiktet du ønsker ekstra farge, som panne, kinn og neserygg. Blend så forsiktig ut med kosten. Pass på å vær lett på hånden slik at du ikke ødelegger foundationen du eventuelt har under bronzeren.

Her er seks flytende bronzere vi har testet – og elsket:

Bare Minerals Sheer Sun Serum Bronzer, kr 343.

Denne har en veldig tynn serumlignende konsistens (som også navnet tilsier), som ved første påføring ser veldig lett og naturlig ut, men kan bygges opp til den fargenyansen du ønsker. Den er enkel å duse inn i huden, og gir et naturlig og frisk resultat. Den kan også blandes i foundation for å gjøre den litt mørkere om du har en som er for lys for huden din.

Ansiktsmistene vi sverger til.

Lush bronzer charisma

Lush Charisma Skin Tint, kr 169.

Den lille krukken inneholder kun naturlige ingredienser og er mikset for hånd. Bronzeren har en lett gelèkonsistens som er enkel å fordele, både med fingrene, kost og svamp. Den gir en varm glød til ansiktet, uten å se for skinnende ut, og er veldig drøy i bruk. Et skikkelig godt budsjettkjøp!

Drops of sun - flytende bronzer body shop

Honey Bronze Drops of Sun fra The Body Shop, kr 249.

Disse smarte dråpene kan både blandes i din foundation eller dagkrem for en helhetlig glød, eller brukes direkte på huden med en sminkekost om du ønsker en dypere farge. Produktet holder seg godt gjennom dagen, uten å skjolde eller forsvinne.

Disse frisyrene er høstens aller fineste!

Bronzing tint dr hauschka flytende solpudder

Translucent bronzing tint fra Dr. Hausckha, kr 299.

Dette produktet er en av de eldste flytende bronzerne på markedet, men likevel en favoritt også i dag. Fargen er varm, uten at den blir for oransje og teksturen lett flytende. Den er kjempefin å bruke rett på huden om du bruker lite eller ingen annen sminke i ansiktet, men ønsker deg litt ekstra glød, og kan også fint legges oppå foundation med en myk sminkekost eller fuktig svamp. Den har lite skimmer og ser derfor veldig naturlig ut på huden.

lancaster flytende solpudder sun kissed drops

365 Sun-Kissed Drops fra Lancaster, kr 330.

Dette var mitt favorittprodukt i sommer når jeg brukte lite eller ingen foundation. Det er en flytende bronzer som gir en helt nydelig, naturlig glød som varer helt til du vasker den av. Selv gjennom svette og travle dager holdt den seg like fin. Når jeg byttet til en litt mer dekkende foundation i høst ble imidlertid ikke resultatet like bra (men så prøvde jeg heller ikke å blande den sammen med foundation, som man ifølge produktbeskrivelsen kan gjøre), så denne passer nok best til deg som ikke bruker så mye sminke på huden. Men da er den til gjengjeld helt fantastisk!

nars flytende solpudder bronzer laguna liquid

Laguna Liquid Bronzer fra Nars, kr 360.

Dette er den flytende versjonen av merkets bestselgende solpudder «Laguna», og den har akkurat ankommet norske butikkhyller. Konsistensen er superlett og produktet smelter enkelt inn i huden både ved hjelp av fingre, en svamp eller myk kost. Fargen blir veldig naturlig og glødende, og kan lett bygges opp til den nyansen du ønsker. I tillegg er den veldig drøy i bruk, så du får mye produkt for pengene. En ny favoritt i sminkepungen!

Disse nye produktene får oss til å elske at høsten er her!

Relatert