Gisele Bündchen har tidligere vært åpen om at hun slet med både angst og panikkanfall i tyveårene. Redningen ble meditasjon og en sunnere livsstil.

Her deler hun noen av sine life hacks eksklusivt for ELLE i samarbeid med Dior.

I Diors nyeste Capture Totale-kampanje, deler Gisele sine beste life- og beauty hacks med oss.

Se videoene og få Giseles supre tips på hvordan du kan gjøre det beste ut av året 2020.

Nytt år, nytt liv? Dropp dietten!

Gisele Bundchens 7 life hacks

1. Finn balanse i livet

–Jobben starter med deg. Du er skaperen i ditt eget liv. Ingen kan ta valgene for deg, det er det bare du som kan gjøre!

2. La kjærligheten lede vei

– Kjærligheten guider meg i livet. Hver gang jeg skal gjøre noe, spør jeg meg selv, er dette noe som sprer kjærlighet? Føler jeg vibrasjon av kjærlighet i dette? Kjærlighet har blitt min grunnpilar i livet.

3. Klem masse

–Jeg elsker klemmer. Du vet, når du virkelig klemmer noen du er glad i, som barna dine, mannen din eller noen du elsker veldig høyt. Du kan kjenne energien du får av å klemme de og den energien de gir tilbake…

4. Vær i ett med naturen

–Når jeg besøkte Amazonas i 2004, innså jeg hvor dårlig det stod til med regnskogen og at noe måtte gjøres. Jeg bestemte meg der og da for å gjøre alt jeg kan for å ta vare på planeten vår.  Det er hva alle bør fokusere på i disse dager.

5. Gjør ting som gjør deg glad

–Bruker du tiden din riktig? Lag et kakediagram hvor du fører opp hvor mye tid du bruker på for eksempel kjæresten din, venner, jobb, personlige prosjekter og på din egen helse. Dette er en fantastisk måte å finne ut om du bruker tiden din riktig, eller om du trenger å gjøre noen justeringer på måten du lever livet ditt.

6. Ingen er som deg

–Vi mennesker tror vi må være på en bestemt måte eller se ut på en bestemt måte, for å bli akseptert, noe som kan skape en indre uro. Det er viktig å være tilfreds med den man er, for vi er alle unike og spesielle. Husk, det er bare én som deg!

Det finnes over 7,5 milliarder mennesker på denne jorden, men ingen er helt som deg.

Bli en bedre utgave av deg selv

–Det første jeg gjør når jeg står opp om morgenen, er å meditere og fokusere på midt indre jeg. På den måten føler jeg meg bedre balansert. Det er viktig å ha litt tid for seg selv hver morgen!

Gisele Bündchens Beauty Manifest

Klikk her hvis du vil lære mer om de nye bærekraftige beautyproduktene fra Capture Totale fra Dior.

Saken er fra ELLE.com 

Relatert

På badet med Nana Asamoahh

Denne uken har vi tatt en titt i baderomshylla til den fargeglade Influenceren, Nana. Hun elsker kreative sminke-looks og sverger til solfaktor 50 – året rundt!

6 skjønnhetsprodukter på budsjett

Dette er vår skjønnhetsansvarlig og redaksjonssjef, Marthe, sine budsjettvennlig skjønnhetsfavoritter!

Årets største hårtrender

Hvordan burde egentlig håret se ut i 2021? Skal det være «au natural» eller er det «go big or go home»-vibes?