Mote

Dette er plaggene vi ser etter på januarsalget!

Garderobefavoritter fra januarsalget

Nå kan du gjøre noen skikkelige garderobekupp – og dette er hva du bør se etter.

Publisert

Saken inneholder annonselenker

Januar er tiden for å komme tilbake til gode rutiner, men også en tid for fornyelse...  Som å freshe opp hjemmet med noen nye puter, en fin vase og friske blomster, og å drikke det glasset med ferskpresset sitron hver morgen...  Januar er også helt perfekt for å fornye garderoben sin og kvitte seg med og selge klær man ikke bruker, pakke ned plagg som ikke er i sesong og gå til innkjøp av noen nye skatter.

Skal du på en januarfest? Dette er trenden vi går for nå

Men hva skal man se etter på salg  og hvordan unngår man skikkelige bomkjøp? Denne sesongen er vi på utkikk etter de klassiske garderobeskattene som gjør det litt mer gøy å kle seg hver dag. Og vi lar oss inspirere av den nederlandske moteprofilen Anouk Yve, som alltid ser like casual chic ut. 

Plaggene vi skal sikre oss fra årets januarsalg: 

Oversized kåpe

Foto@ Anoukyve

Anouk har en misunnelsesverdig klesstil.  Hun er alltid like chic med en sexy dose maskulinitet i antrekkene sine.

Denne kåpen gjør ethvert vinterantrekk litt mer chic... En varm og oversized kåpe sverger vi alle til i en velfungerende vintergradeorbe og denne er et skikkelig salgskupp! 

En klassisk svart kjole

Foto@ Anoukyve

Undertøystrenden er ikke over enda, og vi ser etter en klassisk svart kjole med delikate detaljer. En kjole vi kan bruke sommer som vinter og som vi nå kan style med varme strømper, boots og en grovstrikket genser. – Hallo hverdagschic! 

Denne svarte fløyelskjolen med blondedetaljer er så fin både til fest og til hverdags, og vi styler den gjerne med en stor genser over. Fløyel er hot i motebildet, og er et materiale vi ser etter på januarsalget...

En chic ullbukse

Foto@ Anoukyve

Et par kule dressbukser i ull står høyt på ønskelista. Disse kan styles med alt fra en varm genser på kontoret, til en liten bustiertopp på neste fest. Plagg som varmer, men som samtidig er chic, er et must i enhver vintergarderobe. 

Mørkeblå ullbukser med pinstripes – ja takk! Disse er så fine i en chic hverdagsgarderobe og det perfekte å sikre seg på salg.

Garderobefavoritter fra januarsalget

En mønstret blazer

Foto@ Anoukyve

Grandpa-stilen er ikke over enda, og skal vi tro trend-spåkulen riktig, blir rutete oversized blazere og en litt mer eksentrisk grandpa-stil å se på moteprofilene i 2024. Vi har lenge elsket en oversized blazer, men den vi ser etter nå skal helst ha brede skuldre, være smårutet og i et varmere materiale.

 Denne jakken blir perfekt over en liten kjole på neste fest eller til jeans og en strikkegenser på kontoret.

Har du fått med deg ukas ønskeliste? 

 

Powered by Labrador CMS