mote

GANNI x 66NORTH

En kolleksjon vi har gledet oss til lenge! 

Publisert

Det danske motemerket GANNI lanserer i dag sin fjerde samarbeidskolleksjon med 66°NORTH, et merke som spesialiserer seg på teknisk yttertøy av høy kvalitet. 

66 NORTH og GANNI lanserte deres først kolleksjon tilbake i 2019, og etter stor suksess, har de nå teamet opp igjen. Hele kolleksjonen består av 14 plagg og er tilgjengelig  i utvalgte GANNI- og 66°NORTH-butikker fra 18. oktober.

Kolleksjon er leken men også skapt for et allsidig liv på farten med  skiftene værforhold. Ergo en kolleksjon som er perfekt for den norske høsten og vinteren! Fargepaletten går fra mosegrønt, til svart og neongult. Detaljer som striper og store cargolommer gjør at denne kolleksjonen også føles urban. 

Kolleksjonen består av plagg med egenskaper som både er vanntette og vindstoppende, de er laget av  materialer som er resirkulert Gore-tex, og plaggene er  både Bluesign- og Oeko-Tex-sertifisert.  Flere av modellene i kolleksjonen er hentet fra GANNI-arkivet. 

På ønskelisten vår står den perfekte parkasen, en kul bomberjakke og en cargobukse. 

"Jeg kan ikke tro at det er vårt fjerde samarbeid. Vi er så godt samkjørte både som personer og som merker. Vi deler den samme stoltheten over hvor vi kommer fra. For denne kolleksjonen ønsket jeg å gå tilbake til røttene våre og ta frem noen av de ikoniske plaggene som virkelig definerer oss. Denne sesongen har jeg reflektert over vår reise, og jeg elsker hvordan disse introspektive elementene kommer frem i kolleksjonen samtidig som den er morsom og nyskapende."

Ditte Reffstrup, Kreativ Direktør, GANNI

GANNI x 66NORTH – Se hele kolleksjonen her:

Parkas fra GANNI x  66North, kr 6995

Bomberjakke fra GANNI x 66North, kr 4495

Skjørt fra GANNI x 66North, kr 3995

Boblekåpe fra GANNI x 66North, kr 7995

Topp fra GANNI x 66North, kr 1995 

Cargobukse fra GANNI x 66North, kr 2495

Mer mote på ELLE.no:

Dette er de 9 største høst-trendene!

Powered by Labrador CMS