Ukens viktigste cyber-snakkiser: Fra rød løper til revansj

Foto: Imaxtree, Instagram / @louisvuitton & / @britneyspears

Vi ser tilbake på uken som gikk, og kan melde om mer enn fint vær!

Publisert Sist oppdatert

Ukens viktigste cyber-snakkiser: Selv om solen står høyt om dagen, og mange har tatt ferie, leverer internett som aldri før. Gjennom uken som gikk har sosiale medier florert av både røde løpere, røde drømmekjoler, fra rødt til blondt hår på vår kjære Miranda i SATC-rebooten, og Britney Spears – Vel, hun har rett og slett sett rødt.

– En stjerne er født

Renate Reinsve vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle under Filmfestivalen i Cannes i 2021 for sin rolle i Joachim Trier og Eskil Vogts "Verdens verste menneske". Filmen er Triers siste i Oslo-triologien, bestående av Reprise (2006) og Oslo, 31. august (2011). Renate Reinsve hadde en liten rolle i sistnevnte, men dette er hennes første hovedrolle, og Trier skrev rollen med Reinsve i tankene. Filmen, som allerede har høstet strålende kritikker, har premiere på norske kinoer til høsten.

https://www.instagram.com/p/CRe0UizLMci/

Og det er ikke bare Hollywood som har fått øynene opp for 33-åringen, også den internasjonale motebransjen har fått en ny yndling. Under filmfestivalen har Reinsve båret kreasjoner fra både Dior og Louis Vuitton, og vi kan ikke annet enn å slenge oss på anmelderen fra The Guardian, og gjenta – "en stjerne er født!"

https://www.instagram.com/p/CRe6RcDrfOW/

Signe Veiteberg som lady in red hos Valentino

Renate Reinsve er ikke den eneste som har byttet ut ski på beina med couture denne uken. Da Valentino presenterte sin Fall 2021 Couture-kolleksjon, var den norske modellen, Signe Veiteberg, en av dem som virkelig tok pusten fra oss iført en roserød, dramatisk og uforglemmelig vakker kreasjon, signert Pierpaolo Piccioli.

Foto: Imaxtree

Kolleksjonen var poetisk, magnetisk og utvilsomt et høydepunkt blant sesongens couture-visninger.

#FREEBRITNEY

Det er ingen tvil at at #FreeBritney-saken har engasjert en hel verden, og dette er heller ikke første gang vi omtaler dette i Ukens Cyber-snakkiser. Siden 2008 har Britney Spears egen far hatt kontroll over hennes økonomi, eiendeler og personlige beslutninger, og fans over hele verden har spurt seg hvordan superstjernen egentlig har det. Nå hører vi endelig fra Britney Spears selv.

Under et rettsmøte 23. juni fortalte Spears selv om sin opplevelse av vergemålet, og hennes uttalelser har fått sterke reaksjoner og vekket stor bekymring. Derfor var det et stort steg i riktig retning da det forrige uke ble besluttet at Spears nå får velge sin egen advokat.

En av dem som har vist sin støtte til Spears gjennom sosiale medier er søsteren, Jamie Lynn-Spears.

På lørdag kom Britney nok en gang med en uttalelse som gjorde sterkt inntrykk, denne gangen gjennom sin egen Instagramprofil. Det er ikke bekreftet hvorvidt dette gjelder for Britneys søster, men det kan virke som at Britney er ferdig med å la andre tale hennes sak.

https://www.instagram.com/p/CRaRQZigmrM/

Dagen etter kom den ikoniske popstjerna med nok en tydelig beskjed, og denne gangen var det ingen tvil om at store deler av kritikken var rettet mot familien. Hun skriver at hun heller vil opptre hjemmefra på sine premisser, fremfor i Vegas på farens, og at hun nekter å opptre så lenge han er hennes verge.

Hun sier også tydelig ifra om at søsterens opptreden av "Till the World Ends" under Radio Disney Music Awards i 2017 heller ikke var ok, og at hun føler seg såret av sitt såkalte støtteapparat.

https://www.instagram.com/p/CRcirTFgkEE/

Les tidligere Cyber-snakkiser her!

And just like that-looks

Da Sex and the City spilte inn sine seks sesonger mellom 1998 og 2004 var det digitale lysår før sosiale medier, og strengt talt også brukbare mobilkamera. Derfor er det et nytt nivå av dokumentering som nå preger innspillingen av seriens etterlengtede reboot, And Just Like That.

Helt siden vi fikk vite at Patricia Field ikke ville returene for å gjøre kostymene, men at det derimot ville være Molly Rogers (som blant annet gjorde kostymer til The Devil Wears Prada og Ugly Betty) og Danny Santiago, har vi gledet oss til å se deres tolkning av både Carrie, Miranda og Charlotte. Heldigvis har vi allerede fått en sneak peek!

https://www.instagram.com/p/CRHPL9DjnGy/

En av Carries tidligere favoritter, the Fendi baguette, gjør også comeback, men hva med stiletthælen? På alle bilder så langt har vi stort sett sett Sarah Jessica Parker iført sko med platå og kraftig hel – kan dette omhandle A Womans Right to Comfort?

https://www.instagram.com/p/CRcC7WUpefb/

Det kan se ut som om Charlotte har fått seg en ny,"engelsk" firbent venn, og hva er vel da mer naturlig enn en doggie waste bag fra erkebritiske Burberry? Og Miranda er fortsatt på jakt etter sin morsomme side (siden Sex and The city 2) og undersøker en gang for alle om blondes faktisk have more fun med en ny, lys look.

Du kan også følge denne kontoen for kostyme-oppdateringer fra settet!

https://www.instagram.com/p/CRO981rJHmk/

Noe sier oss at And Just Like That.. vil være en av ukens cyber-snakkiser i tiden fremover også...

Powered by Labrador CMS