Det har sikkert skjedd mye spennende på interweben denne uken, men denne ukens Cyber-snakkiser dedikeres til nyheten om at Regé-Jean Page aka Simon Basset aka the Duke of Hastings ikke returnerer i andre sesong av Bridgerton.

Det har, mildt sagt, blitt dårlig mottatt av fansen som fortviler over å miste det som for mange var selve «essensen», eller kremen om du vil, av braksuksessen til Netflix.

Vi stiller oss også litt undrende til avgjørelsen, selv om det er en nokså logisk forklaring på exiten. Serien fra Shondaland, er basert på bøkene til Julia Quinn, og følger dermed romanenes handlingsforløp. I andre sesong går handlingen derfor fra Daphne Bridgerton og Simon Basset og over til bror-Bridgerton, Anthony, og hans elskerinne, Kate Sharma. Det i seg selv er jo litt trist, men det at Basset nå er skrevet ut av oppfølgeren er for mange en liten tragedie – vi har mange spørsmål!

4 viktige(!) spørsmål om Bridgerton-exiten:

Hvordan skal han skrives ut?

Ryktene sier at Regé-Jean Page skulle dukket opp i noen scener av sesong 2, men det blir da altså ikke noe av. Så spørsmålet er da, hvordan har manusforfatterne løst det? Dør han? Skilles Daphne og Simon? Hva skjer med Daphne?

Blir serien like bra med en ny storyline?

Vi får faktisk ganske sterke assosiasjoner til serien Downton Abbey, og (spoiler alert?) exiten til Matthew Crawley i sesong 3. Mange kviet seg for å fortsette å se serien uten Marys store kjærlighet, men (ny spoiler) Mary gikk videre, og serien ble vel så bra med nye kjærlighetshistorier. Forhåpentligvis får vi samme følelse av den nye sesongen av Bridgerton også. Og kanskje vi får noen steamy scener attåt… det er jo lov å håpe!

Hvor får vi se skuespilleren nå?

Det svirrer mange rykter rundt Page, blant annet om hvor ferden hans går etter Bridgerton. Noen har dratt den så langt som å si at han er den nye James Bond. Om den stemmer, så blir det nok (til en forandring) mange flere kvinner å se i kinosalen for å se 007.
Noen prosjekter er faktisk allerede klare for Page, som blant annet blir å se i filmen Dungeons and Dragons med blant andre Chris Pine, Michelle Rodriguez and Justice Smith.

Blir det en Bridgerton sesong 3 (MED the Duke)?

Sist, men ikke minst: returnerer han i en eventuell sesong 3? Hvis de fortsetter å følge storylinen til bøkene, så blir det nok en ny kjærlighetshistorie.

Hvis vi går tilbake til vårt første spørsmål om hvordan han eventuelt skal skrives ut av serien, så vil kanskje svaret ligge der? Dør han, er det ingen vei tilbake. Men, om de to bare skiller lag, eller Duken drar på en liten «reise» av noe slag, ja, da er det håp!

Bridgerton
Foto: Netflix

Relatert

12 nye Halloween-filmer

Her er 12 nye Halloween-filmer du bør se i oktober.
Halloween-kostyme

Halloween-kostymer inspirert av 90-tallet

10 kostyme-ideer til Halloween

Serietips: ‘Scenes from a Marriage’

Nå kan du binge denne publikumsfavoritten.

Les også

Ukens viktigste cyber-snakkiser: Bieber, Britney og Bent Høie

Musikk, vergemål-drama og nye koronarestriksjoner. Det føles litt som fjoråret er satt på repeat?

Ukens viktigste cyber-snakkiser: Meghan, Hilaria og Diet Prada

Det har «stormet» rundt Hilaria Baldwin, Harry og Meghan denne uken. Norske kvinner #føderikkealene og Diet Prada saksøkes av D&G. Dette har vi scrollet borti denne uken.

Ukens viktigste cyber-snakkiser: Meghan, Harry Styles og Kompani Lauritzen

Ny sesong av Kompani Lauritzen, ELLE med historisk cover, Harry Styles har gjort oss "Watermelon Sugar High" etter sin deltagelse på Grammys og Vendela Kirsebom dukket opp på Khloe Kardashians Instastory. Her er ukens cyber-snakkiser!

Ukens viktigste Cyber-snakkis: «Text me when you get home»

Ingen andre nyheter er viktige nå!