And just like that…I forrige uke ble det avslørt at den nye produksjonen av Sex and the City vil få sin første ikke-binære karakter. Skuespilleren Sara Ramíres slutter seg til seriens originale stjerner: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon.

Det var lenge tvil om Big (Chris Noth) og Steve (David Eigenberg) ville være en del av produksjonen. Heldigvis har en kilde nær produksjonen avslørt at begge vil returnere sammen med selveste Aidan Shaw (John Corbett).

«Seerne vil helt sikkert se Big, Aidan og Steve,» forteller kilden.

New York vs. Paris

Patricia Field er derimot et bemerkelsesverdig tap for SATC-rebooten. Hun var ansvarlig for flere av seriens ikoniske antrekk og er idag en stor hit på sosiale medier.

Det er riktignok en helt spesiell grunn til at hun har takket nei: hun skal nemlig være kostymedesigner for andre sesong av ‘Emily in Paris‘. På tross av at hun stylet de fire venninne i sjette sesong av Sex and the City, i tillegg til de to påfølgende filmene, velger hun altså å ha fokus på den populære Netflix-serien denne gangen.

Molly Rogers

Om du er en like stor fan av Sex and the City som oss trenger du ikke å bekymre deg! Field overlater ansvaret som kostymedesigner i Molly Rogers sine kompetente hender. Hun har tidligere jobbet sammen med Field på den originale SATC-serien. I tillegg har hun designet kostymene til ‘The Devil Wears Prada’ og ‘Ugly Betty’.

Kan du nesten ikke vente med å se hvordan de nye SATC antrekkene blir? Vi har samlet ti av de originale antrekkene vi aldri vil glemme.

Den siste daten: Carrie hadde på seg dette antrekket i sesong 5. Big flyttet fra New York og Carrie benyttet anledningen til å shoppe som en gal. Daten hun var på ble avbrutt da Miranda skulle føde. I det de ankommer sykehuset går vannet til Miranda og Carries dyre sko blir ødelagte.
Carrie i Paris: Carrie ankommer Paris i dette lekre antrekket i slutten av sesong 6 da hun flyttet til Paris med den russiske kunster-kjæresten sin.
SATC-stilen: Slik så karakterene ut midtveis i serien.
Carries brudekjole: I den første filmen skulle Carrie gifte seg med Big i denne fantastiske kjolen fra Vivienne Westwood.
Rosa og nagler: vi elsker denne kjolen sammen med naglebelte og et langt perlesmykke fra den første filmen.
Dyre klær: Det ble ikke spart penger på antrekkene da Sex and the City - The Movie ble produsert. Carries hvite kjole var med på å gi Halston Heritage et comeback, og vi digger Charlotte sin gjennomførte rosa look.
Den siste dans: Carrie danser med Aleksandr Petrovsky iført drømmekjolen fra Oscar de la Renta, eller "my poetry" som Carrie kaller den.
Chrysler bygningen og Eiffeltårnet: Carrie kalte Big for Chrysler bygningen, men her er vi helt forelsket i vesken hennes som er formet som Eiffeltårnet. Vive la France!
Loungewear: Vi elsker Carries loungewear fra sesong 2., spesielt Rolling Stones t-skjorten i det øverste bildet.
Bye bye, Ladies: Slik så de ut da de samlet seg for siste gang i serien: Samantha med kort og mange farger, Miranda i en sofistikert look, Charlotte i Chanel og Carrie i en vintage jakke med carrie-smykket og en lekker kjole. Sukk... vi savner dere!

Denne saken er fra ELLE.dk. 

Relatert

ELLE Wellness: 10 tips til detox og økt energi

Anniken Nayelis' beste detox-tips for å oppnå ekstra overskudd gjennom høsten.
trening høst 2021

Hold motivasjonen oppe med nytt treningsutstyr

Treningsutstyret vi vil ha nå
mammaperm

Fredagsjenta minner oss på at ingenting varer for alltid i ukens spalte

En dag i mammaperm

Les også

Ny sex and the city

Det blir mer «Sex and the City»

Gladnyhet til alle SATC-fans!
Mr Big død

Denne karakteren skulle dø i Sex and the City 3

Kanskje like greit at det ikke blir noe av? Vi hadde ikke holdt det ut...
emily in paris sesong 2

Dette vet vi om sesong 2 av Emily In Paris

For det blir mer av serien alle elsker å hate...

Anna & The City

"Selv om jeg har lært at livet(dessverre) ikke kan være som Carries, ser jeg seriens 94 episoder litt oftere enn jeg tør å innrømme".