Forrige uke var det ny sesong av Kompani Lauritzen, vi hadde Herman Flesvig på coveret av ELLE (første mann alene på coveret), Harry Styles imponerte på Grammys og Vendela Kirsebom dukket opp på Khloe Kardashians Instastory. Denne uken har Justin Bieber (surprise), Britney Spears (nok en surprise) og Bent Høie (need we say more?) trendet på sosiale medier – dette er ukens «viktigste»-snakkiser.

Justin Bieber «Justice»

Det aller meste Justin Bieber foretar seg, blir store nyheter, og albumslipp fra den kanadiske superstjernen er kanskje (bortsett fra gossip om kjærlighetslivet) det som skaper aller mest blest. Den 19. mars slapp Bieber det nye albumet «Justice», og fikk (som ventet?) både gode og dårlige anmeldelser, og sosiale medier og Spotify koker. I skrivende stund har blant annet sangen «Holy» over 385 millioner avspillinger. Sangen «Lonely» ligger rett bak med over 356 millioner avspillinger.

«Justice», som forøvrig er betydningen av navnet Justin, tar for seg aktuelle temaer som Black Lives Matter og mental helse, og er i tillegg en hyllest til kona Hailey Bieber.

Vi (eller, undertegnede) ELLEsker sangen Peaches (under). Sjekk den ut – den gir skikkelig gode sommer-vibber:

Bent Høie

Ikke bare en cyber snakkis, men denne måtte med uansett. Igjen er det innført strengere koronarestriksjoner i Norge, og det begynner vel (mildt sagt!) å tære på tålmodigheten til alle og enhver. Påsken blir nok en gang litt annerledes, men vi får bare holde ut, folkens!

Om du ikke har så mye å finne på i påsken, eller bare trenger en spennende påskekrim, sjekk ut Tobias Santelmann i «Den som dreper – Mørket».

#FreeBritney

I kjølevannet av Britney-dokumentaren, har det stormet rundt 90- og 2000-tallsidolet! Hver uke dukker det det opp overraskende, og ikke fullt så overraskende, avsløringer om Britneys vergemål-sak mot faren. Denne uken ble det meldt om at Britney søker om å bytte ut faren med sin såkalte omsorgssjef, Jodi Montgomery…og sagaen om #freebritney fortsetter.

Britney dokumentar

Relatert

Britney Spears prater ut om vergemålet

For første gang forteller Britney Spears i retten om sin versjon om hvordan vergemålet har påvirket henne alle disse årene.

Pride-prat med Helene Granbo

Slik feirer influencer og YouTuber, Miss Cola Cherry aka Helene Granbo, årets Pride!

Pride-prat med Julie Visnes

– Det er fremdeles forbudt å være skeiv i mange land, og alt for mange møter på diskriminering og farlige holdninger hver eneste dag.