skjønnhet

– Dette serumet er jeg helt avhengig av

7 produkter skjønnhetsredaktøren kjøper igjen og igjen...

Publisert Sist oppdatert

Som skjønnhetsansvarlig tester jeg utallig med skjønnhetsprodukter, og jeg finner stadig vekk nye favoritter. Noen produkter elsker jeg så mye at de får faste plasser på baderomshylla. I tillegg har jeg selvfølgelig noen produkter som jeg har blitt «avhengig» av opp igjennom årene – det har vel de fleste av oss!? Det kan være produkter som jeg har blitt introdusert for gjennom venninner, forskjellige nettsider eller fordi mamma brukte de når jeg først oppdaget begrepet «beauty».

Her er produktene jeg kjøper igjen og igjen:

Denne parfymen er bare helt magisk. Den dufter av tuberose, appelsintreblader, nyper og musk, og funker egentlig hele året – sommer som vinter. Do Son i hårparfyme er også helt fantastisk, og perfekt å bruke på sommeren når man helst ikke skal ha for mye parfyme på huden.

Vet du forresten hvilken ingrediens som tar over duftverdenen om dagen? Her får svaret.

La Roche-Posay har vært ett av mine (mange) favorittbrands i mange år, og flere av hudpleieseriene har vært redningen for min – til tider – urene hud. Hyalu B5-serien er perfekt for en sensitiv og tørr hud, da den tilfører masse fukt. Serumet, som inneholder hyaluronsyre, har blitt en viktig del av min hverdagsrutine.

Deodoranten fra Löwengrip heter «Trust Me», og det føles helt riktig da denne virkelig er til å stole på!

Foundation er veldig basert på smak og behag, og dette er min go-to. Gir meg – om jeg får si det selv – en jevn og fin hudtone, og masse glød!

Det er virkelig ingen leppeprodukt jeg elsker så mye som denne fra Sisley. Den er VELDIG drøy i bruk, så den stive prisen kan på et vis forsvares.

Denne oljerensen bruker jeg hver morgen og kveld sammen med Foreo Luna. Den fjerner all sminken, uten at den etterlater huden helt strippet for fukt. Rensen passer de fleste hudtyper, og er helt ideell for deg med tørr hud.

Denne sminkepaletten inneholder tre Lip2Cheek-farger og én highlighter. Den mørkeste fargen bruker jeg som en slags øyenskygge og highlighteren bruker jeg nesten hver dag – gir fantastisk glød! Jeg elsker alt som heter multi-use-produkter.

Powered by Labrador CMS