Denne norske juleserien gleder vi oss til å se!

Foto: Netflix

Se traileren her!

Publisert Sist oppdatert

Hjem til jul: Nå er det bare 53 dager til julaften - Og vi teller allerede ned dagene til førjulsstemningen kan begynne.

For det finnes jo faktisk ikke noe bedre enn førjulstida!

Og noe av det koseligste med nettopp førjulstida, er å se på julefilmer.

Vi må ha sett både Love Actually, Tre Nøtter til Askepott og alle Alene Hjemme-filmene før vi kan ringe julen inn.

Netflix har satset stort på julefilmer de siste årene. Blant annet kommer det en ny amerikansk julefilm på Netflix i år, med Kristen Davis i hovedrollen, bedre kjent som Charlotte i Sex og Singelliv.

Den 5. desember har også den første norske Netflix-juleserien premiere.

Og den gleder vi oss til å se!

Hjem til jul

I den norske serien Hjem til jul møter vi Johanna, en singel 30-åring som innser at hun er den eneste blant venner og familie som ikke har en kjæreste. De stadige kommentarene om singellivet, og samfunnets forventninger om den perfekte familiejulen går til slutt inn på henne. Johanne setter i gang en 24 dagers jakt på en kjæreste hun kan ta med hjem til jul.

Ida Elise Broch, kjent fra Lilyhammer og Det Tredje Øyet spiller hovedrollen som Johanne, og Felix Sandman kjent fra den svenske spenningsserien Quicksand, spiller hennes romantiske motparter.

Artisten Gabrielle Leithaug spiller rollen som Johannes beste venn Jørgunn.

I Hjem til Jul finner vi også skuespillere som Ghita Nørby, Stian Blipp, Christian Ruud Kallum, Dennis Storhøi, Anette Hoff, Iselin Shumba, Hege Schøyen, Samantha Gurah, Bjørn Skagestad, Helga Guren, Ragnhild Myntevik, Nader Khademi, Hkeem, Henrik Horge, Ole Christoffer Ertvaag, Line Verndal, Sofie Frøysaa, Herbert Nordrum, Jakob Schøyen Andersen, Sajid Malik, Audun Sandem og Rebekka Nystabakk.

Netflix originalserien på seks deler er regissert av Per-Olav Sørensen.

Hjem til Jul er produsert av Trond Kvernstrøm og Anders Tangen i The Oslo Company.

Se traileren her

https://youtu.be/77jK12PZLJo

Powered by Labrador CMS