Kjekkasen som er å se som dommer i  The Voice på fredagskveldene, lanserer idag sitt første album. «Phases» er et etterlengtet debutalbum som representerer Martin Danielles personlige og musikalske utvikling gjennom de siste årene, og forteller historien om CLMDs forskjellige kreative «phaser» gjennom karrieren. Hvert spor markerer et øyeblikk eller en periode i Martins kunstneriske utvikling av CLMD, og albumet er slik sett en slags musikalsk journal av CLMDs reise på både godt og vondt:

«Jeg trengte å finne de rette byggeklossene. CLMD er det viktigste elementet i livet mitt, og jeg ville derfor gi det den plass og tid som det fortjener og som var nødvendig for å kunne fremvise kjernen av hva CLMD er for meg. Jeg vil at alle som hører på albumet skal forstå nøyaktig hva CLMD er og representerer.»

Martin Danielle har brukt mye tid og krefter på å finne sin egen «stemme» og identitet innenfor CLMDs univers, og er en prosess som har krevd mye av Martin både som person og produsent/artist. Foto: Mikkel Walle.

Albumet har tatt litt over to år å ferdigstille, og det endelige resultatet kan du høre HER.

 

Relatert

12 nye Halloween-filmer

Her er 12 nye Halloween-filmer du bør se i oktober.
Halloween-kostyme

Halloween-kostymer inspirert av 90-tallet

10 kostyme-ideer til Halloween

Serietips: ‘Scenes from a Marriage’

Nå kan du binge denne publikumsfavoritten.