Annonse

Vårkolleksjonen til J.Lindeberg er blitt en favoritt en blant ELLE-influencerne Caroline Skjelbred og Maren Aasen. De har vært på joggetur i Oslo fra Barcode til Bygdøy med J.Lindeberg – se videoen her:

– Jeg elsker å kjøre sett om dagen når jeg trener, så dette lyseblå settet er midt i blinken. Det er også veldig kledelig at treningstightsen er høy i livet, også er det alltid ekstra motiverende å ha litt nytt treningstøy som trenger å lufte seg i skapet, sier Caroline.

– Det er spesielt deilig å bruke byen jeg bor i, en byjoggetur er rett og slett midt i blinken for å koble av i hverdagen!

Maren tipser om at hun liker å variere på joggerutene sine, ulike lengder og terreng.

– Da varierer jeg etter dagsformen, og hva som passer meg best. Joggeturer gir meg mer energi i hverdagen, det gir meg ro hvis jeg er stresset og en joggetur klarer tankene mine.

Slik får du stilen til ELLE-influencerne:

J. Lindeberg

1.Trenings-bh, kr 600// 2.Treningsthights, kr 1100// 3. Trenings-bh, kr 600 // 4. Treningstopp, kr 500 // 5. Treningsthights, kr 1100

Vårkolleksjonen til J.Lindeberg introduserer et helt nytt nivå av premium, sofistikert og veldesignet sportstøy for en aktiv livsstil. Og vi elsker at  inspirasjonen kommer fra 70-tallet – en tid da sport og komfort ble relevant som en livsstil.

La deg inspirere -og klikk inn her for å se mer!

 

Annonse: Artikkelen er skrevet av ELLE Creative Lab i samarbeid med J. Lindeberg. 

Relatert

hm fall2021

H&M lanserer sin høst-kolleksjon i samarbeid med gode venner.

Sånn vil vi kle oss nå!
elizabeth arden retinol

Nå lanseres øyekremen vi har drømt om

Og den inneholder super-ingrediensen Retinol.
shiseido iris

Dagens Craving: Shiseido Ultimune

Skru opp volumet på din hudpleie med Ultimune, du også!