En sniktitt inn i oktoberutgaven

Har du ikke rukket å kjøpe oktoberutgaven av ELLE enda? Få en sniktitt i bladet her!

Publisert Sist oppdatert

I oktoberutgaven av ELLE kan du blant annet lese om Jennifer Lawrence og Farmen-Maikens timeout i Costa Rica. Vi har testet forebyggende parterapi og du kan lese om robotstjernene som tar over Instagram. Du får også masse shoppingtips og inspirasjon til høstgarderoben. Og som alltid månedens horoskop, fristende matoppskrifter, reisetips og interiørinspirasjon.

Abonner her!

På coveret - Jennifer Lawrence

Vi digger den amerikanske skuespilleren Jennifer Lawrence . Les intervjuet med henne i oktoberutgaven, hvor hun blant annet avslører at det finnes mer ved livet enn bare jobb.

Shoppingtips - høstens trender

Du finner masse høstinspirasjon, shopping og, selvfølgelig, moteredaktør Petra Middeltons favoritter.

Intervjuer - Da Karl møtte Kaia

Vi har møtt Kaia Gerber, som er i ferd med å gjøre like stor suksess som supermodell, som mamma Cindy Crawford gjorde i sin tid. Nå er hun aktuell med en ny kolleksjon i samarbeid med Karl Lagerfeld.

Reportasjer - Maikens timeout

Modell og Farmen Kjendis-deltaker Maiken Wahlstrøm Nilssen tok en total timeout i jungelen i Costa Rica i fire uker. Les hennes historie.

Moteserier - Elsa Hosk

Lurer du på hvordan du skal kle deg i høst? La deg inspirere av de lekre moteseriene.

Skjønnhet - en mester på makeup

Du finner som alltid masse skjønnhetstips og inspirasjon i bladet. Vår nye skjønnhetsredaktør Marthe Jakobsen forteller deg alt du trenger å vite om høstens nyheter og hvilke produkter som passer for deg. Og vi har snakket med den talentfulle makeup-artisten Dajana!

Mat - gullkorn

Du finner oppskrifter på alt fra freekeh- og blomkålsalat med urtedressing til misoglaser sopp med valnøtter og supppe med hvite bønner og røkt svin. Nam nam.

Interiør

Du får som alltid masse interiør- og shoppingtips.

Løp og kjøp!!!

Du finner ELLE i alle daglivarebutikker og kiosker. Har du noen tips eller spørsmål til redaksjonen? Ta kontakt med oss HER.

Powered by Labrador CMS