En sommerhilsen fra ELLE

Dette er nytt hos ELLE.

Publisert Sist oppdatert

I anledning sommerferie og ny nettside, har vi laget en liten oppsummering på hva som har skjedd på ELLE den siste tiden, og hvilke saker dere likte aller best. Vi vil også benytte anledningen til å takke alle dere som leser ELLE – både magasinet og ELLE.no. Vi setter stor pris på dere, alle sammen!

Dette har skjedd på ELLE i 2021:

Ny nettside

HURRA! Endelig har vi fått ny nettside – har du sjekket den ut?

Med nytt og fresht design gleder vi oss til å oppdatere dere på alle sommerens trender, den beste underholdningen, alt som rører seg i stjernene, skjønnhetstrender –og favoritter, sesongens fineste interiør, deilige oppskrifter og det siste av trender for herre.

Vi håper du liker den nye looken like mye som vi gjør.

Nytt herremagasin - KONKRET

I mars lanserte vi et helt nytt avismagasin for menn om livsstil, karriere og kultur, KONKRET, som skal gis ut to ganger i året. Herman Flesvig prydet forsiden på vårt første nummer, og vi gleder oss til å vise dere hvem vi har portrettert i neste utgave – gled dere!

KONKRET #2 kommer for salg sammen med ELLE i midten av september. I mellomtiden kan du følge KONKRET på Instagram på @konkretmagasin.

Nye spalter

I den nye, ukentlige spalten, SeksuELLE, utforsker vi, sammen med en dyktig sexolog, det spennende og viktige temaet: seksualitet. Vi har vært så heldige og fått lov til å stille spørsmål til flere dyktige sexologer hos Sex og Samfunn, og sexolog ved Gynkreftforeningen, Gunhild Næss. Følg med for flere SeksuELLE-spalter denne sommeren – og så gleder vi oss til å dykke enda mer ned i dette spennende temaet til høsten.

Hver tirsdag gjennom våren og sommeren, har vi tatt en titt i baderomshyllen til damer vi digger. Gjennom spalten, På Badet, har vi fått masse tips og inspirasjon fra blant andre Anne Line Leonthin, Rikke Krefting, Lea Meyer, Radical Broccoli, Nnenna Echem, Sophia Lie og Anna Skavlan for å nevne noen.

Foto: Sophie Lie

Ukens ønskeliste er ikke helt ny hos oss, men denne sommeren har den virkelig fått sin renessanse. Hver uke plukker vi ut plagg, tilbehør, interiør og skjønnhetsprodukter som vi ønsker oss litt ekstra, som vi tenker at våre lesere også bør sjekke ut. Hver fredag publiserer vi også en Helgens ønskeliste, for litt inspirasjon til helgen.

Når det dukker opp ting vi craver (som det jo gjør, titt og ofte), så deler vi det gjerne med våre lesere gjennom spalten Dagens craving. Her kan det dukke opp alt fra bøker vi har lest eller ønsker å lese, plagg vi ønsker oss (som kragene under), eller sminke vi har lyst til å teste ut.

Foto: Innom Agency

Noen ganger ønsker vi bare å se en kort, kuratert liste over plagg, sko eller tilbehør, slik at vi enklere kan velge ut i fra havet av muligheter – en slags «best of». Vi opplever at det er flere som ønsker seg det, så derfor har vi laget Fem Fine. Enkelt og greit det fineste av blant annet espadrillos, strandhåndklær, puter med mønster, and the list goes on...

Mest lest på elle.no så langt i 2021:

De mest leste sakene så langt i 2021 har vært alt fra «hvor skal du spise i hovedstaden» og «hva du skal se på tv» til dypere intervjuer med kjente og kjære skuespillere og musikere.

Dette er de 10 mest leste sakene på ELLE.no.

Nytt sommermagasin for juli/august:

For juli/august-utgaven har vi valgt ut hele tre forskjellige cover. Finn din favoritt i butikk – eller kjøp gjennom vår abonnement-side.

Det er kanskje ekstra viktig å vise omsorg og spre kjærlighet etter et år i isolasjon. Endelig settes vaksiner, og om ikke lenge kan vi omgås som normalt igjen. Da er det viktig å inkludere alle. Vi har alle en venn, et familiemedlem, en kollega, klassekamerat eller kanskje en nabo, som kan trenge litt ekstra omtanke og oppmerksomhet. Det har ikke vært lett å være så isolert, og for noen er det heller ikke så lett å skulle vende tilbake til normalen, med sosialisering, kontorjobb og sammenkomster. I månedens magasin kan du lese om en tidligere party girl sine tanker om å skulle gå tilbake til sitt gamle liv, etter å ha vært alene og isolert i et år. Kan det vært at noen av oss har blitt avhengige av alenetid?

For å feire kjærligheten til hverandre og verden, byr vi også på eksklusive kjærlighetshistorier. Møt kunstnerparet Bjarne Melgaard og Patrice Deste og mor og datter Pia og Sofia Tjelta. Les Aleksandra Ørbeck Nilssens vakre samtale med den inspirerende og kunnskapsrike San-kvinnen Una, og et stort intervju med ikonet Lenny Kravitz. LET LOVE RULE!

​Fordi denne utgaven skal selges gjennom hele sommeren, har vi lagt ved ELLE Decoration, for ekstra mye lesestoff. Vi håper du liker det! Følg gjerne ELLE Decoration på Instagram @elledecorationnorge.

Nyt sommeren og husk å invitere eller besøke en du ikke har hatt så mye kontakt med i det siste, men som kanskje trenger det ekstra mye nå.

God sommer fra ELLE-redaksjonen.

Neste nummer (september-utgaven) kommer 20. august – da er det ny sesong og nye trender som gjelder.

Powered by Labrador CMS