skjønnhet

ELLE Beauty Awards 2023: Redaksjonens favoritter

Foto: Launchmetrics Spotlight, Produsentene

17 produkter vi skal kjøpe igjen... og igjen!

Publisert Sist oppdatert

Hvert år kåres de beste skjønnhetsproduktene fram og presenteres gjennom ELLE International Beauty Awards. Her får man den ultimate samlingen av de beste produktlanseringene – stemt fram av 45 skjønnhetsredaktører fra hele verden.

I ELLE Norge-redaksjonen har vi i tillegg kåret noen av våre favoritter – noen som allerede hadde vært på markedet en stund, og noen fantastiske nykommere.

Se alle 17 produktene under, og se om du kan oppdage og teste deg fram til en ny favoritt du også.

Her er 10 av redaksjonens budsjettvennlige skjønnhetsfavoritter.

Duft

Norske Sprekenhus har utvidet sitt sortiment med fire fantastiske eau de parfum-dufter: Beau Nord, Cedarwood, Bois Clair og Dark Amber. Hver av dem inneholder en blend av nøye utvalgte ingredienser av ypperste kvalitet fra Alexander Sprekenhus sin private duft-blanding. Vi har flere favoritter, men jeg må trekke frem Bois Clar som en knepen vinner.

Blandingen av dype trenoter og lettere blomster gjør den til en perfekt hverdagsduft (se flere duftnyheter her). Vi er også fans av roll-on-oljen fra samme merke: Amber Imfatuation (kr 475). Denne er helt perfekt å ha i veska for litt «hemmelig» påføring gjennom kvelden – og natten.

Mascara

Leter du etter den perfekte hverdagsmaskaraen? Look no further! Le 8 Hypnôse er tilsatt et pleiende serum som skal gi deg sterkere og fyldigere vipper på kun 4 uker.

Den første volummascaraen til det høyt elskede skjønnhetsmerket er laget av en sammensetning av hele 91 % pleiende svart balm, beriket med 8 revitaliserende aminosyrer – derav navnet Le 8. Et stort pluss er at maskaraen lett kan fjernes med lunkent vann. Mer skånsomt får man det nesten ikke.

Skrubb

Denne ultrafine skrubben med vitamin C er så deilig, og kan brukes hver dag for å effektivt fjerne døde hudceller. Huden føles myk og slett – og veldig ren. En hverdagsfavoritt!

Setting Spray

Glødende hud og makeup som varer hele kvelden – ja, takk! Mac Cosmetics Fix + Stay Over Setting Spray er en fuktighetsgivende setting spray med antioksidanter som blant annet beskytter mot forurensning.

Bruk setting-sprayen i flere lag mens du legger makeup, som finish for å «låse looken» og som touch up gjennom dagen og kvelden.

Brynsgelé

For deg som elsker naturlige børstede bryn, er dette virkelig et produkt verdt å teste. Konsistensen er lett, smelter inn uten å etterlate synlig produkt, og sørger for et naturlig resultat som varer hele dagen.

Style deg frem til ønsket resultat, enten du foretrekker en klassisk look, eller en mer edgy look med børstede bryn.

Dette brynsproduktet er også verdt å sjekke ut.

Fuktighetsgivende krem

Denne kremen er både fuktgivende og reparerende. Den beskytter huden og er som skapt for den kalde skandinaviske vinteren. Et virkelig must på baderomshylla. Resultatet er hydrert, plumpet og glødende hud!

Anti age-serum

En unik formel med ulike ingredienser som har som formål å forbedre og beskytte hudens helse. Dette anti age-serumet fukter og reparerer solskader i huden, og skal forhindre dannelsen av nye pigmentforandringer og mørke flekker. Det reparerer, balanserer og styrker huden.

Blush

Dette er en blush som ALLE kan bruke. Rosa- og ferskentoner kombi-nert med gyllen skimmer gir en fin glød og en friskhet uansett hvilken hudtone du har.

Er du fan av blush? Her er noen flere favoritter.

Highlighter

Vi har brukt denne BB Sticken til svenske CAIA Cosmetics siden den kom på markedet, og vi elsker den!

Den gir en lett og naturlig dekk og huden gløder ekstra mye! Bruk den som både som foundation og concealer – og ha en ekstra stick i en varmere tone som contour. Denne er virkelig verdt å teste ut!

Concealer

Dette er virkelig en «magic stick» – to produkter i ett: En mer dekkende stift som kan brukes både som concealer og til contouring, og i tillegg en fantastisk flytende highlighter som er myk og kremete og gir masse fin glød.

Denne er et must både til hverdags og til fest!

Colour Stick

I 2020 lanserte den svenske duft-giganten sminke, og i 2022 kan Byredo-produktene endelig kjøpes i Norge. Makeup-sortimentet varierer fra en fantastisk volum-mascara til lekre øyenskyggepaletter, men vår absolutte favoritt er Colour Stick i fargen Demerara.

Vi bruker den både som øyenskygge og som blush (kan også fint brukes som leppestift), og gir en en perfekt no-makeup-makeup-look. Sticken er liten og nett og passer ypperlig i partyveska.

Eksfoliering

Vårt go to-produkt for glød! En eksfolierende krem som fjerner døde hudceller og som gjør at huden lettere absorberer etterfølgende produkter.

Brukes på fuktig og renset hud 2–3 ganger i uka. La den være på i maks 2 min og skyll godt. Huden føles silkemyk og du får en fantastisk glød etterpå.

Duft

Det nye norske parfymemerket Kalit har lansert tre herlige dufter i år; Medina, Corniche og Serotonial.

Alle er fantastiske, men vi har lagt vår elsk på sistnevnte som lukter som en frisk, norsk sommerdag som du ikke vil at skal ta slutt. En favoritt!

Tørrsjampo

Denne sprayen er en super kombinasjon av både tørrsjampo og hårspray. Spray den i hele håret da den gir struktur og får håret til å samle seg. Og duften er fantastisk!

Cleanser

Rengjøringsmousse tar forsiktig bort døde hudceller og renser opp poremasker og urenheter. Den har aktive BHA 1% og PHA 2% syrer i seg . Resultatet blir en ren og frisk hud for aller.

Foundation

By far en av de beste foundationene vi har prøvd. Føles silkemyk på huden og trekker fort inn. Helt perfekt dekkevne og vi elsker at huden føles hydrert ved daglig bruk.

Skin Stimulator

Hvor deilig er det ikke å gi seg selv et lite ansiktsløft hjemme på badet? Microcurrent Skin Stimulator er blitt en hype av en grunn: Huden føles strammere, man får en nydelig glød og synligheten av rynker reduseres.

Powered by Labrador CMS