skjønnhet

Skjønnhetspraten med: Bianca Ingrosso

CAIA-gründeren og TV-profilens skjønnhetsrutiner er alt annet enn tradisjonelle.

Publisert

Vi er garantert langt fra de eneste som har et girl crush på svenske Bianca Ingrosso. Bli bedre kjent med CAIA-gründeren gjennom ELLEs skjønnhetsprat.

Når legger du deg om kvelden?

– Her er jeg ikke den beste. Jeg kan sovne med klær, sminke og alle smykker på, rundt 02:00 eller 03:00 på natten og våkne opp 06:30 ganske forfjamset. Sånn er det nesten hver kveld. Faktisk kan jeg sovne nesten hvor som helst, når som helst. Så dessverre sovner jeg med sminke nesten hver eneste kveld. Det er litt katastrofe, men jeg tror det er fordi jeg jobber mye, og derfor krasjer litt når jeg først kommer hjem. Men jeg har et mål for dette året om å bli en sånn som kommer hjem, tar på pyjamas og tar av all sminke med en gang. Jeg er jo egentlig en sheet mask lover!

Men har du en ideell hudpleierutine da – hvis du ikke sovner med sminken på?

– Med unntak av hudpleien fra CAIA, så elsker jeg Foreo. Aller helst tar jeg en ekstra lang dusj på kvelden, hvor jeg tar av meg sminken i dusjen med Soft Cleansing Cream fra CAIAs Normal Skin-serie og Foreo som sørger for en dyprens. Når huden er ren og tørr bruker jeg flere lag av toners. Jeg er også besatt av en rekke ulike serum, og legger også flere lag med det. Jeg elsker øyekrem, og aller mest vår egen fra CAIA. Hver tredje kveld (i en perfekt verden) tar jeg også en sheet mask, mens jeg drikker to kopper te.

Da rigger jeg meg til i den ene sofaen min med et stort pledd, to puter og youtube. Jeg er som en eldre dame og har alltid en tepose liggende klar i en tekopp med en sheet mask ved siden av. Jeg gjør gjerne også hele kveldsrutinen min i soafen foran tven. Mitt beste triks for å våkne opp med gjennomfuktet hud, er vår nattkrem, The Sleeping Beauty. Jeg vil påstå at det er en av de beste på markedet. Så enten makser jeg kveldsrutinen, eller så dropper jeg den helt og holdent.

Te

Te fra Pukka, kr 74

... Og når står du opp?

– Jeg står opp rundt 06:30. Jeg trenger ikke så mye søvn. Men jeg har derimot et sterkt behov for å se seriene mine, en film eller youtube – det er sånn jeg henter meg inn. Jeg ser gjerne på TV i flere timer om kvelden, det er det beste jeg vet, selv om det går utover nattesøvnen.

Fortell om din perfekte morgenrutine?

– Jeg våkner aldri opp glad. Jeg våkner alltid med et lite sjokk etter å ha slumret i to-tre timer. Så når jeg endelig våkner er jeg forbanna fordi jeg har slumra altfor lenge. Så jeg er ikke den beste å leve med på morgenen. Og på de dagene der jeg våkner i god tid, blir jeg alltid forsinket likevel. En del av min morgenrutine er også å rydde, det kan være hva som helst, men noe må ryddes. På en perfekt morgen drikker jeg kaffe og gjør hudpleie og makeup fra soafen, som jeg har lagt klart kvelden i forveien på et håndkle, og samtidig bestemt morgendagens makeup.

Hvilken base legger du for at sminken skal holde hele dagen?

– Jeg er helt besatt av sprayer, og CAIA har tre fantastiske sprayer! Det er heller ingen hemmelighet at god hudpleie gjør hele forskjellen. Jeg legger alltid fuktgivende produkter og serum før jeg går inn med første runde av vår That Extra Hydration Spray, og deretter toner og dagkrem. Så begynner jeg å legge selve makeupen, men jeg går inn med flere lag av That Extra Hydration underveis som jeg legger makeup. Dette gjør at sminken smelter sammen på en veldig fin måte, og at den holder seg gjennom hele dagen. Avslutningsvis bruker jeg CAIAs That Extra Hour Spray, og så har jeg med meg vår That Dewy Look Spray i vesken, som jeg bruker gjennom dagen. Noe av det jeg er best på er faktisk å få sminken til å sitte fint, lenge. Og her er våre sprayer så gode!

Hva har du med deg i vesken for å gjøre touch up i løpet av dagen?

– Våre Finishing Powders. De bruker jeg til å «rydde opp» sminken. Du vet, om øynene renner litt grunnet pollen, eller om man tar seg mye i ansiktet, eller kysser... For den saks skyld. Jeg har selvfølgelig alltid CAIAs leppepenn i fargen BIANCA med meg, og akkurat nå bruker jeg også leppeoljen, Vacay Oil, som er inspirert av Jennifer Lopez. Og That Dewy Look Spray!

Hva er ditt beste tips til glødende hud?

– Jeg er besatt av toners! Det er ingen hemmelighet at det er viktig å eksfoliere og rense huden godt – det er virkelig alfa omega, ellers legger alt seg veldig «utenpå» huden. En fuktighetsgivende dagkrem er en selvfølge, og igjen må jeg nevne That Dewy Look Spray, som virkelig skaper et glødende filter og jevner ut alt. Vi har veldig mange produkter dedikert til glød hos CAIA, så egentlig er det bare å kjøre på. Vårt Setting Powder i fargen Chocolate gir også masse glød, og dette kan man bruke som både bronzer og setting powder i ett. Et lite hack, rett og slett!

Hva er ditt forhold til trening?

– Jeg dansa mye da jeg var liten, men jeg har aldri prioritert å gå en morgentur eller å trene. Trening eksisterer ikke i min verden. Jeg elsker å gå tur, og gjør dette mye med hundene mine, men jeg har ikke tatt en sit-up på fire år. Jeg vil bli flinkere til å prioritere trening, fordi jeg vet at det gjør meg godt. Men jeg går i trapper, har alltid på høye hæler – det er bra trening for beina, også løper jeg etter hundene. Jeg prøver også å spise sunt, og alltid masse bær.

Hva er din favorittduft?

– Vi har fire parfymer på CAIA, så til kvelden bruker jeg La Nuit. Jeg har vokst opp med en pappa som har lært meg alt om det å bygge en parfymegarderobe. Han er italiensk, og har lært meg å rette meg opp i ryggen, at høye hæler gjør underverker for holdningen, og at man alltid skal lukte godt og ha ulike dufter til ulike anledninger. Så for meg dufter La Nuit av selvtillit. I hverdagen bruker jeg vår andre duft, Senso, som lukter veldig fresht. Men akkurat nå er duften av kaffe min favoritt, fordi jeg egentlig ikke skal drikke så mye av det på grunn av magen, og derfor er den duften plutselig ekstra fristende. Jeg er også svak for duften av vanilje og kanel, for ikke å snakke om hvitløk frest i olje. Hadde det vært sosialt akseptert å dufte av hvitløk og chili, så hadde jeg gjort det.

Hva er din største beauty-extravaganse?

– Da jeg fortsatt bodde hjemme, og var tenåring kunne jeg sitte i timesvis og sminke meg om og om igjen. Jeg la en full look, tok den av og la en ny. Jeg har alltid kjøpt mye produkter, og spesielt sminke. Jeg kunne sikkert bruke 20.000 kroner i måneden på sminke og produkter, før jeg startet CAIA. Jeg elsker sminke. En liten makeup sample er mer pirrende for meg enn en veske fra Chanel eller sex. Folk skulle bare visst hvor mye sminke jeg har. Men jeg tar fortsatt masse ansiktsbehandlinger, og har hatt samme hudterapaut lenge som skreddersyr hver behandling etter hva huden trenger.

Hva er det beste skjønnhetsrådet du noen gang har fått?

– Min mamma har alltid sagt at man kan ha verdens beste produkter og ha alt det fineste av det fine, men det som virkelig gjør deg vakker er smil og latter. Spesielt er det tydelig når vinter går mot vår og alle har gått med bøyde nakker i snø og regn i månedsvis, og så plutselig kommer våren, alle løfter blikket og man får øyekontakt igjen. For meg er det ingenting som er finere. Jeg mener å huske at en hjerneforsker sa det, at når man smiler sendes det signaler til hjernen om at du er glad, og det gjør deg faktisk gladere!

Powered by Labrador CMS