En skikkelig spennende serie du bare MÅ se!

Foto: NRK.

Så bra at du vil se hele serien på en kveld...

Publisert Sist oppdatert

DNA NRK:

I denne stjernespekkede danske krimserien møter vi politimannen Rolf Larsen, som etterforsker kidnappingen av den ett år gamle jenta Minna, som er forsvunnet i København.

Rolf finner fort ut at kidnappingen har koblinger til et nonnekloster i Polen, hvor babyer "forsvinner" rett etter fødsel.

Serien, som er basert på en virkelig hendelse, er vanvittig spennende fra start til slutt og kan virkelig anbefales!

DNA NRK - En skikkelig spennende serie du bare MÅ se!

Rolf Larsen er etterforsker ved Vestegnen politi, han er gift og paret har nettopp fått en datter. Moren skal tilbake på jobb, og Rolf ser frem til et par dager alene med datteren. Men plutselig blir han kalt ut på jobb; en liten jente har blitt kidnappet fra en barnehage i en by like ved. Etterlysningen etter babyen sendes ut i hele Europa og etter et tips fra Polen beslutter Rolf å dra for å snakke med et vitne. Vårstormen raser, barnevakten kommer ikke frem, hans kone er i London og det eneste alternativet for Rolf er å ta datteren med. Rolf, kollegaen og Rolfs lille datter tar en ferge til Tyskland. Rolf blir sjøsyk og går på toalettet – når han er tilbake opplever han marerittet- datteren har forsvunnet.

Fem år senere er Rolf skilt. Han jobber fortsatt i politiet og livet går på sett og vis videre. Da han og kollegaen Neel skal undersøke et biltyveri, og tyvens DNA, oppdager de en grov feil i DNA- registeret. Konsekvensene av denne feilen har betydd at mange kriminelle, både mordere og tyver har gått fri.

I Rolf vokser håpet frem - kanskje det er mulig å finne ut hva som skjedde med hans egen baby fem år i forveien? Han finner frem gammelt bevismateriale og begynner jakten på datteren sin. - NRK.

Serien er laget av manusforfatterene Torstein Hoppe, som står bak serier som Forbrytelsen, Nicolai og Julie og "Those Who Kill, og manusforfatteren Nanna Westhbak, kjent for serien Arvingene.

Du finner serien på NRK-TV!

Flere serietips:

12 viktige serier og filmer om mangfold

Du har vel fått med deg Normal People?

3 spennende serier du bare må se!

Serien alle er hekta på nå!

Sweet Magnolias

Tre serier du bare MÅ se!

Trying

The Morning Show

Har du fått med deg Outer Banks?

True Crime-seriene du bare må se!

Powered by Labrador CMS