Mote

Dette er plagget som gir deg 90s-vibben

Selve it-plagget fra 90-tallet er tilbake – her er våre fem favoritter. 

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Er det en ting vi sikler litt ekstra på om dagen, er det fine 90-tallsinspirerte bodyer. Vi skal style de lag på lag under alt fra kardigan og dressjakke på kontoret til en skinnjakke på neste date night.

Bodyen gjør en maskulin og oversized dressbukse litt mer sexy, de gjør den lyse jeansen mer interessant og er superfin til skjørt og kan til og med styles med en matchende leggings for en glamorøs kveld. 

Her har vi plukket ut fem favoritter akkurat nå ... og du, har du fått med deg de 9 største høst-trendene? 

En svart body er et et must i enhver garderobe, da de enkelt løfter et antrekk og gjør det både sofistikert og spennende. Her er fem fine bodyer vi elsker akkurat nå:

Fem fine bodyer: 

Vi drømmer om denne bodyen fra Goldsigns, og har lyst til å style den til kremfargede jeans og en kamelkåpe, og til et svart skjørt på neste fest ... Så utrolig fin!  

Hva med en drapert body i tyllstoff for å gi antrekket en dose sensualitet? Vi elsker denne budjettvennlige bodyen fra Zara. 

Er det en body vi drømmer om er det denne klassiske fra Khaite. Kremfarget, minimalistisk og off the shoulder. Helt nydelig! 

Med denne svarte og klassiske bodyen redder enhver kleskrise på et blunk. Style den til alt fra dressbukser til et skjørt, den er også helt perfekt under alt fra tweedjakker til dressjakker. Det perfekte baseplagget med andre ord. 

Svarte blonder blir en stor trend denne festsesongen, derfor  spår vi en stor fremtid for svarte blodebodyer... 

6 inspirerende antrekk vi vil gå med denne høsten. 

Powered by Labrador CMS